Scopul pentru care Clotilde Armand este primarul Sectorului 1

Postat de pe 9 august 2021

Autor: Adrian Lambru

Analistul politic Cozmin Gușă a declarat pentru Cetățeanul.net că primarul Clotilde Armand a venit la Sectorul 1 „pentru a da contracte unor firme care aparțin factorului extern”.

În contextul unei posibile fraude a ultimelor alegeri locale de la Sectorul 1, Cozmin Gușă susține faptul că Clotilde Armand ar fi membra unei „armate a factorului extern, generali fiind „oameni uitați de justiție precum Laura Codruța Kövesi, Florian Coldea și Monica Macovei. „Toată această armată este mai presus de lege” – susține analistul politic.

„Clotilde Armand a îndrăznit să meargă să manipuleze voturile și procesele verbale, să o vedem în ușă acolo cu soțul ei, pentru că i s-a spus că nu va păți nimic, pentru că are imunitate” – declară Cozmin Gușă. ”Nici parlamentarii nu se bucură de așa ceva”.

Cine este de vină?

De asemenea, conform lui Cozmin Gușă, nici opoziția parlamentară nu ar fi făcut nimic în privința asta până acum. „PSD, dacă voia să rezolve această problemă, putea să o facă prin diverse proceduri parlamentare, administrative sau publice. Au fost foarte multe oportunități”.

Analistul politic atribuie o bună parte din vină cetățenilor Sectorului 1. „Românii din Sectorul 1 au văzut ce se întâmplă cu un primar neprofesionist: gunoaiele sunt la. poartă, șobolanii se plimbă pe străzi, un miros groaznic este peste tot. Acum, ar trebui să fie o mie, două mii de oameni în fața la CSM să protesteze pentru a-l lăsa pe procurorul Iașinovski să facă dreptate”.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background