Marea lovitură pregătită în laboratoarele de la Cotroceni

Postat de pe 9 august 2021

Autor: Adrian Lambru

În cadrul emisiunii „Pastila lui Cristoiu”, de la Gold FM, jurnalistul a declarat că: „Se pregătește scoaterea USR PLUS de la guvernare și un Executiv minoritar PNL sprijinit de PSD”.

În contextul acesta, jurnalistul Ion Cristoiu susține faptul că gruparea reformistă din cadrul acestui partid ar avea din ce în ce mai multe caracteristici usereplusiste. „Florin Cîțu și oamenii săi doresc atragerea de partea lor a electoratului tânăr, a electoratului acesta progresist care votează cu USR PLUS” – afirmă jurnalistul.

„Este greu de crezut că electoratul USR PLUS se va îndrepta vreodată spre Ludovic Orban, care este, mai nou, cu biserica, cu tradițiile, și așa mai departe” – adaugă Ion Cristoiu. „De aceea Florin Cîţu se duce la Vama Veche, ascultă muzică rock și merge la festival la Cluj”.

Umilirea lui Orban

Ion Cristoiu susține faptul că ar exista un interes foarte mare ca Ludovic Orban să nu renunțe la cursa electorală.

„Dacă acesta se va retrage, se va pierde interesul pentru congres, se pierde o diversiune uriașă. De asemenea, pentru a-i da lui Cîțu forță și putere în fața celorlalți, trebuie să-l învingă pe Orban la un scor zdrobitor” – este de părere jurnalistul.

Florin Cîțu, portretul unui tânăr președinte

S-ar dori, conform lui Ion Cristoiu, conturarea a două personaje aflate în opoziție. Pe de o parte, un Ludovic Orban tradițional, aproape pesedist, și un Florin Cîţu modern cu viziune progresistă.

„Florin Cîţu este doar un portret de hârtie. Nu vorbește. Vorbesc alții pentru și despre el pentru a-l face și mai cunoscut. Este acești tactică ca în 2014 când a candidat Iohannia la prezidențiale”.

Pastilele lui Ion Cristoiu sunt difuzate în fiecare dimineață pe frecvența 96,9 MHz la ora 7. Înregistrările pot fi urmărite integral pe pagina de Facebook Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background