Gușă: “#SăvulescuOpera by Verdi” distrus de o “amețită” sau arestarea ce strică vacanța unor “barosani”!

Postat de pe 9 august 2021

Autor: Adrian Lambru

Analistul politic Cozmin Gușă a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că:Dragoș Săvulescu este, de fapt, negiatorul celebrului caz al parcului Verdi. Sumele de bani învârtite acolo sunt enorme”.

Omul de afaceri român Dragoș Săvulescu a fost reținut, duminică noaptea, de polițiști în Grecia, susțin surse judiciare pentru G4Media.ro. Potrivit acestora, Săvulescu va fi prezentat instanței din Mykonos pentru confirmarea mandatului european de arestare.

Cozmin Gușă susține faptul că statul român ar fi plătit în cazul parcului Verdi 50 de milioane de euro din bani publici pentru ca această zonă să redevină “parcul bucureștenilor”. Dragoș Săvulescu ar fi negociat atunci aceste sume, iar acest scandal ar aduna foarte mulți oameni din mediul de afaceri și din politică.

Care este scopul acestei acțiuni?

Inspectoratul General al Poliției Române: ”În urma cooperării polițienești internaționale, Dragoș Săvulescu a fost reținut, de autoritățile elene, noaptea trecută, în Grecia (Mykonos). Astăzi, acesta urmează a fi prezentat instanței, pentru confirmarea mandatului european de arestare” – notează G4Media.ro.

”Prin aducerea lui Săvulescu în țară se urmărește punerea în control a foarte multora dintre cei care, în timpul administrației Firea, au participat la acest jaf de 50 de milioane de euro” – susține analistul politic. ”Acest caz nu se va termina aici. Este doar începutul”.

Cum poți fi prins printr-un story pe Instagram

Iubita fugarului Dragoș Săvulescu, fotomodelul de naționalitate albaneză, Angela Martini, a postat pe contul său public de Instagram imagini cu el în Mykonos, Grecia. Omului de aceri îi era interzis prin lege să părăsească Italia, iar în aceste condiții, Săvulescu ar putea fi arestat în baza mandatului internațional de arestare emis de România.

”Uite ce face o amețită devenită nevasta unui playboy care a negociat 50 de milioane de euro ai statului român și care se credea protejat” – a adăugat Cozmin Gușă.

Dosarul Retrocedărilor

Conform G4Media, la începutul lui 2019, Dragoș Săvulescu a fost condamnat la 5 ani şi jumătate de detenţie efectivă în dosarul Retrocedărilor, alături de fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, Cristi Borcea şi alţi inculpaţi. Aceștia au fost găsiţi vinovaţi de un prejudiciu de 114 milioane de euro.

Săvulescu a fugit în Italia, la Napoli, iar acum se află pe site-ul Poliției Române la rubrica ”persoane urmărite”: https://www.politiaromana.ro/ro/persoane-urmarite/savulescu-emil-dragos

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background