„După Ciucă, vine Bode premier, un politician cu teza de doctorat secretizată” – Iosefina Pascal, la GOLD FM

Postat de pe 19 ianuarie 2022

Autor: Adrian Lambru

Jurnalista Iosefina Pascal a declarat în cadrul emisiunii “Scamatoriile Iosefinei”, de la GOLD FM, că: „Dezvăluirea conform căreia Nicolae Ciucă ar fi plagiat în lucrarea de doctorat nu este deloc întâmplătoare. Este doar pregătirea terenului pentru Lucian Bode”.

După acest episod, generalul Nicolae Ciucă ar urma să plece din fruntea Guvernului României, iar în locul său ar urma să vină Lucian Bode, actualul ministru al Afacerilor Interne, potrivit Iosefinei Pascal. Aceasta consideră totul ca fiind un plan. Înainte să fie premier, Nicolae Ciucă a fost ministrul apărării în două guverne diferite, iar jurnalista este de părere că ar fi imposibil ca generalul să nu fi fost monotorizat.

„La mijloc este criza energetică cu care se confruntă românii de o bucată bună de vreme” – susține jurnalista. „Acest guvern va fi aruncat în aer prin generalul Nicolae Ciucă. Scopul este ca această criză energetică să se lungească, iar cetățenii să sufere cât mai mult. Jocurile care se fac sunt foarte urâte”.

Lucian Bode, viitorul premier al României?

Lucian Bode ar fi următoarea propunere pentru funcția de premier, după spusele Iosefinei Pascal. Acesta ar fi rezistat la zeci de controverse în legătură cu Poliția Română, cu Jandarmeria Română, cu noii angajați din Ministerul Afacerilor Interne și cu legăturile dintre unii polițiști și clanuri mafiote.

„Bode e de neclintit!” – susține jurnalista. „Teza acestuia de doctorat este secretizată. Așa ceva este posibil numai pentru el. Titlul ete unul impresionant: <Securitatea energetică și managementul resurselor la începutul secolului XXI. România în context european actual>. Bode se pricepe acum și la securiatate energetică și la resurse. Dacă vine acest domn premier, iar Virgil Popescu la rămâne la Energie, este foarte grav”.

Virgil Popescu, „mâna dreaptă a președintelui”

Virgil Popescu, ministrul energiei, ar fi reprezentat unul din factorii pentru care actualul guvern s-ar fi format, potrivit jurnalistei GOLD FM. Asta pentru că președintele Klaus Iohannis l-ar fi dorit pe acesta să ocupe respectiva funcție pentru a se ocupa de tehnologia nucleară de tip SMR (Small Modular Reactor). Virgil Popescu ar fi premeditat închiderea și privatizarea termocentralei Mintia, iar același lurcu ar uma să-l facă și cu Turceni-Rovinari.

„Să urmărim doar declarația de presă a lui Nicolae Ciucă când anunța plafonarea prețurilor la energie. În spatele său se afla un foarte supărat domn Virgil Popescu, mâna dreaptă a președintelui. La nici 24 de ore, s-a aflat că Ciucă ar fi un plagiator. Ciudată conjunctură ” – obsevă Iosefina Pascal.

Emisiunea “Scamatoriile Iosefinei”, moderată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 16. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background