Sanda Ionescu la Golden Hour:Aspectele astrale generale și cadourile toamnei pentru fiecare zodie

Postat de pe 3 octombrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Sanda Ionescu a prezentat care sunt aspectele astrale ale toamnei 2023, punând accent pe tendințele generale ale lunii octombrie. Sanda Ionescu a dezvăluit care sunt cuvintele cadou pe care le oferă în dar toamna fiecărei zodii în parte.

Echinocțiul de toamnă a avut loc pe data de 23 septembrie, sub semnul Balanță, apogeul fiind la ora 9:49. Așadar, echinocțiul s-a petrecut sub ascendentul Balanță, guvernat de Venus, cunoscut și sub numele de „Micul Benefic”. Acest fenomen a venit cu o configurație astrala extrem de benefică, „Zmeul și Piramida”, care arată că avem susținerea divină, însă trebuie să lucrăm în mod clar și concret. Vom beneficia în această toamnă de energia zeilor, pentru că ascendentul s-a format pe energia eterului, ceea ce ne îndeamnă să ne depășim fricile, în special frica de supraviețuire. Este un moment prielnic pentru a ne hrăni sufletul și pentru a căuta oamenii alături de care să găsim liniștea și să evoluăm.

Sanda Ionescu a recomandat ca toamna aceasta să fim mai deschiși din punct de vedere emoțional, afectiv, să lăsăm iubirea să pătrundă în sufletele noastre. Totodată, este o perioadă prielnică pentru a ne satisface curiozitățile, așadar trebuie să punem întrebări, să cernem răspunsurile prin propriul filtru și să le comparăm cu rezultatele propriilor cercetări. Toamna aceasta, Soarele a realizat aspecte doar cu planete transpersonale (Uranus, Neptun și Pluto), ceea ce înseamnă că energia colectivității primează, iar aceasta poate genera foarte multe schimbări și poate trezi dorința de independență intelectuală. Se pot produce schimbări bruște și revoluționare în ceea ce privește drepturile omului și libertatea cetățenilor. Este momentul să luăm inițiativă și să ne construim viitorul. Dacă fiecare dintre noi am lucra la cizelarea propriei persoane, a propriilor gânduri și emoții, am putea crea o bulă benefică care să ne ajute să trecem mai ușor peste greutăți și să ne protejeze de provocările ce ne vor fi puse în cale. Astrologul Sanda Ionescu a recomandat practicarea meditației, fie ea de conștientizare sau de filtrare a gândurilor ce ne iau cu asalt mintea, folosirea uleiurilor esențiale, să încercăm să nu mai luăm totul personal.

Venus, planeta echinocțiului, este sub semnul Leului și se află în relații tensionate cu Jupiter, ceea ce înseamnă că trebuie să fim mai autentici, să depășim fricile de orice natură și să ne concentrăm pe intuiție. Este esențial să fim fideli principiilor noastre de viață. Începutul lunii octombrie vine cu nevoia de a conștientiza echilibrul și compensarea. În perioada aceasta vom fi mai armonioși, vom găsi echilibrul și vom lucra pentru a ne atinge țelurile. Când Lilith se va muta din Leu în Fecioară, pe data de 4 octombrie, se va face schimbarea de la un ego exacerbat la dorința de a-i susține pe cei din jur și de a ne sacrifica pentru ceilalți. Este recomandat să nu gândim negativ, să eliminăm obsesiile mentale, să nu ne agățăm de detalii și să nu exagerăm cu munca. Sanda Ionescu a avertizat că ar trebui să scăpăm de datorii până pe data de 4 octombrie, pentru că Lilith poate să amplifice datoriile. Mediocritatea va fi dată la o parte, iar cei cu adevărat merituoși vor fi în centrul atenției. Se vor îmbunătăți relațiile cu copiii.

Cuvântul cadou oferit de toamnă în funcție de ascendent

Pentru cei care au ascendentul în Berbec, toamna oferă în dar cuvântul „oglindire”, ceea ce indică faptul că oamenii pe care îi veți cunoaște în perioada aceasta vor fi pe aceeași vibrație energetică precum voi.

Persoanele cu ascendentul în Taur primesc în dar cuvântul „naturalețe”, pentru a le demonstra că trebuie să fie sinceri în primul rând cu ei înșiși, dar și cu cei din jur, și pentru a-i determina să petreacă mai mult timp în natură.

Pentru cei cu ascendentul în Gemeni cuvântul primit este „fericire”, pentru că toamna aceasta este o perioadă benefică pentru iubire, dar și pentru activități împreună cu copiii.

Pentru cei cu ascendentul în Rac, termenul primit în dar este „iertare”, pentru că Racii trebuie să se împace cu problemele trecutului și să învețe lecția iertării.

Cei care au ascendentul în Leu primesc termenul „comunicare”, pentru că trebuie să învețe să spună tot ce au pe suflet și să adreseze întrebări.

Cuvântul de bază pentru cei care au ascendentul în Fecioară este „recunoștința”, pentru că ei vor culege roadele muncii și se vor bucura de beneficii financiare.

Cuvântul oferit de toamnă pentru cei care au ascendentul în Balanță este „eu”, deoarece ei trebuie să-și regleze relația cu propria persoană. Concentrați-vă pe sănătate.

Pentru cei care au ascendentul în Scorpion, cuvântul oferit de toamnă este „încredere”, pentru că trebuie să învețe să aibă mai multă încredere în ei înșiși și să se lase ajutați de cei din jur.

În cazul celor care au ascendentul în Săgetător, cuvântul care le guvernează toamna este „prietenie”.

Persoanele care au ascendentul în Capricorn se vor concentra pe „vocația” lor.

Pentru cei care au ascendentul în Vărsător, cuvântul toamnei este „Divinitate”, pentru că ei aspiră la ascensiunea spirituală.

Cei care au ascendentul în Pești toamna aceasta se vor „transforma”.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background