Clubul de la Roma a stabilit în 2012 la București că populația planetei va scădea în mod controlat!

Postat de pe 4 octombrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În ediția de miercuri a emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Bogdan Comaroni a abordat subiectul legat de prognozele Clubului de la Roma referitoare la evoluția lumii până-n 2040, consemnate la București în urmă cu 12 de ani, sub găzduirea lui Mugur Isărescu, prezentând câte dintre ele s-au îndeplinit și ce urmează.

Ziua News prezintă cum „Raportul Clubului de la Roma 2012 – sub organizarea lui Mugur Isărescu – a anunțat lumea în care trăim azi: pandemii, războaie, crize”. În perioada 30 septembrie – 2 octombrie, când toată lumea era preocupată cu privatizarea Oltchim, a avut loc la București, la sediul BNR, sub patronajul guvernatorului Mugur Isărescu, membru marcant al organizației ce ține de Oculta Globală (ca și grupul Bilderberg, Trilaterala etc.), Conferința Internațională „Clubul de la Roma”, marcând cea de-a 40-a aniversare a acestei entități financiare mondiale, asociată cu ocultismul bancar și cu crearea Guvernului Mondial și a Noii Ordini Internaționale. Un text din 2012 despre summitul Clubului de la Roma a anunțat schimbările pe care le trăim astăzi, mai precis de trei ani încoace. Clubul de la Roma este o grupare de tip think tank, denumirea sa fiind simbolică pentru o organizație al cărei scop este să supună atenției întregii lumi diverse aspecte referitoare la viitorul planetei. Jurnalistul Bogdan Comaroni a realizat o prezentare amplă a evenimentelor plănuite în cadrul acestui summit.

Odată cu întâlnirea din 2012, Clubul de la Roma a emis o serie de previziuni și directive cu privire la viitorul planetei ce are să se contureze în următoarele decenii, până în 2045. Unele dintre planurile Clubului s-au materializat, dar o parte dintre ele au fost blocate sau amânate din diverse motive. Clubul de la Roma previziona că, în anul 2040, Pământul va atinge un număr de 8,1 miliarde de locuitori, dar asta s-a întâmplat mai repede. Urma să înceapă o scădere controlată a populației planetei, deoarece Terra nu va putea suporta un număr mai mare de 5 miliarde de oameni, fără a distruge iremediabil mediul înconjurător și a secătui resursele planetei. Conform unor directive ale ocultei mondiale, numărul maxim de locuitori ai planetei raportat la procesul evolutiv tehnologic este de 2 miliarde. Adepții teoriei susțin că se va ajunge la acest număr prin războaie, dar și prin pandemii, control al produselor, precum temutul Codex Alimentarius.

La momentul actual, Planeta este populată de aproximativ 8 miliarde de locuitori, deci una dintre prognoze s-a adeverit. În plus, proiectul introducerii unui Codex Alimentarius a reușit fără doar și poate, dovada clară fiind otrăvurile adăugate în mâncarea consumată zilnic de cetățeni, de la E-uri, până la conservanți și pesticide, sau scăderea drastică (între 15 și 30%) a nutrienților și a fibrelor din alimente. Acesta este o primă componentă a ceea ce ei numesc „scăderea controlată a populației planetei”.

O altă previziune este aceea că actualele puteri economice vor stagna, în special SUA, în timp ce alte economii, precum Brazilia, India, Rusia și Africa de Sud, care formează BRICS, vor crește. Faptul că acest lucru se știa din 2012 demonstrează și certifică încă o dată teoria emisă de către jurnalistul Bogdan Comaroni că există o înțelegere globală între marile puteri care ghidează evoluția geopoliticii mondiale. China va continua succesul datorită capacității de reacție la noile cerințe ale pieței. PIB-ul mondial va crește mai încet decât s-a estimat, în principal din cauza diminuării productivității. În 2045, PIB-ul la nivel mondial va fi de 2,15 ori mai mare decât cel actual. Rata creșterii economice va scădea din cauză că o bună parte din PIB va fi cheltuit pentru contrabalansarea epuizării resurselor naturale, creșterea poluării mediului, deteriorării factorilor climatici și de înmulțire a nedreptăților sociale. Cu toate acestea, vor fi dezvoltate noi surse de energie alternativă.

Până în 2020 vor fi demarate acțiuni ca populația planetei să fie arondată noilor măsuri informatice, prin existența „cipului unic personal”, în care vor fi înmagazinate datele personale, cele de sănătate, precum și conturile bancare de venituri și plăți, nemaiexistând bani în formă fizică, ci unități de cont, ceea ce va permite apariția până în 2030 a unei monezi unice mondiale, sub o formă virtuală. Acest plan a fost întârziat din pricina alegerii lui Donald Trump în SUA, dar s-ar putea înfăptui până la finalul anului 2024.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background