S-au stricat scannerele de control bagaje la Aeroportul de 5 stele. Sute de călători în pericol să își piardă zborurile de conexiune

Postat de pe 16 mai 2024

In aceasta dupa amiaza, scannerele de la Aeroportul clujean modernizat pe zeci de milioane de euro au dat chix.

Situatia in sine a dus la un dezastru operational punandu-i in dificultate pe ofițerii SRI și antitero desemnati cu controlul bagajelor de cala ale calatorilor.

La ora 17 30, peste 600 de oameni asteptau de mai bine de o ora sa inainteze macar un metru, spatiul de check fiind mutat datorita renovarii in noua locatie desemnata.

Angajatii Aeroportului au reactionat corect si au informat constant pasagerii despre problemele tehnice, dar acest lucru nu i-a impresionat pe calatori, multi dintre ei avand zboruri de conexiune in Europa sau SUA.

“Intelegem ca nu e vina nimanui ca au picat sculele alea, dar de ce nu se iau niste decizii in acest sens, de vreme ce nu e vina noastra? Sa fi deschis bagajele fizic si tot mergea mai repede! Ne da Aeroportul banii inapoi?”, se intreba un pasager nervos in aceasta dupa amiaza.

UPDATE

Haosul continua, ca in filmele cu prosti. In cele din urma , s-a luat “decizia” de a se reveni la vechea locatie de verificare a pasagerilor. Au fost adusi oameni de serviciu pentru a sterge aparatele “vechi”, dar nu se stie daca vor merge. Masura a generat proteste, caci cei care au sosit acum doua ore au devenit ultimii.

sursă: ziardecluj.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background