S-a dat ordin ca Austria să nu fie atacată. De-aia politicienii și jurnaliștii nu zic nimic

Postat de pe 24 noiembrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

România se joacă de-a intrarea în Schengen… sau mai bine spus e jucată pe degete de fel de fel de state care nu mai știu ce să facă și cum să facă să ne mai fure din bogăția de resurse cu care ne-a binecuvântat Dumnezeu țara. În cadrul celei mai recente ediții a emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Ion Spânu a analizat forfoteala aceasta din jurul subiectului intrării României în Schengen și a vorbit despre umilirea României printr-o procedură de tip „polițistul bun/polițistul rău”. Rămâne de văzut cine coordonează aceste acțiuni ce prezintă UE ca pe o organizație condusă netransparent și samavolnic..

În fața obrăzniciei Austriei, s-a instalat un soi de imobilism/perplexitate a presei și a politicienilor din România care ar fi trebuit, de fapt, să sară ca arși la abuzul la care este supusă țara, după cum a prezentat Cozmin Gușă. Cetățenii sunt evident foarte revoltați și enervați de cele întâmplate, mai ales având în vedere că Austria este un „stat-parazitar”, după cum a numit-o Cozmin Gușă, care s-a îndestulat din resursele noastre și are tupeul să ne interzică nouă intrarea în spațiul Schengen.

„Sclavul este întotdeauna disprețuit de stăpân, pentru că este milogul stăpânului. Nu e vina altuia; este vina sclavului. Acesta este comportamentul sclavului, pentru că știe că, dacă se revoltă, este dat afară și rămâne pe drumuri. Cam așa ne-am comportat noi, deși nu era cazul” este exemplul oferit de jurnalistul Ion Spânu care ilustrează că oamenii de la putere fac ca România să-și piardă demnitatea și să se transforme (dacă nu este deja) în calul de bătaie al Europei.

De 11 ani i s-a spus României că îndeplinește condițiile necesare pentru a fi acceptată în Schengen, și cu toate astea nu s-a întâmplat acest lucru și am mai fost împovărați și cu MCV-ul în justiție, potrivit lui Ion Spânu. Întâi s-a opus Olanda, acum apare Austria. „Ca să nu ieșim în genunchi din situația asta, eu am spus că ar fi bine ca România să transmită că nu mai vrem”, punctează Ion Spânu. Întrebarea e: de ce tace toată lumea, de la politicieni și până la jurnaliști? „E clar că s-a primit ordin să nu se deschidă subiectul până când nu se va anunța că România va intra în Schengen. Amândouă partidele mari au primit ordin să nu se bage în discuția asta”, a dezvăluit Ion Spânu la finalul emisiunii

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background