Roșca Stănescu, despre „discriminarea pozitivă” a lui Raed Arafat

Postat de pe 22 iunie 2021

Autor: Adrian Lambru

Fostul jurnalist și senator Sorin Roșca Stănescu a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Demersurile lui Arafat sunt neromânești”.

Analistul politic Cosmin Gușă a declarat în cadrul unei emisiuni faptul că Raed Arafat ar face parte dintr-o minoritate sexuală. Desigur, Gușă nu prezintă nicio dovadă în acest sens, nici nu îl condamnă pentru presupusa apartenență.

”Discriminarea pozitivă”

„Demersurile lui Raed Arafat sunt venite din afara României. Sunt fie ale Uniunii Europene, fie ale altor instituții internaționale. De aceea, consider că secretarul de stat de la MAI ar fi susținut din afara țării. Acesta ar fi adevăratul motiv pentru care Arafat a fost scutit de sancțiuni în urma măsurilor abuzive luate în pandemie” – comentează Sorin Roșca Stănescu.

Despre familia și educația LGBTG+

Fostul senator și jurnalist se declară împotriva întemeierii familiilor homoexuale: „Copiii pot aborda la rândul lor viața sexuală imitând părinții. În acest caz, consider că adolescentul, copilul ar avea parte de o educație neadecvată. Nu doresc așa ceva”.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background