„România Suverană” înseamnă să fim stăpâni pe propriul nostru viitor, ori noi nu putem să fim stăpâni cu resursele înstrăinate și cu resursa umană rătăcită în afară!

Postat de pe 2 mai 2024

„România Suverană” înseamnă să fim stăpâni pe propriul nostru viitor, ori noi nu putem să fim stăpâni, pentru că toate resursele noastre sunt înstrăinate, mai cu seamă frații noștri plecați peste hotare, care sunt cea mai importantă resursă, și de care politicienii își amintesc doar la vot și când trimit bani în țară

Artista Jessie Baneș a fost invitată în platoul România TV, cu prilejul lansării celei mai noi piese ale sale, „România Suverană”, și a prezentat care este povestea din spatele melodiei și ce a determinat-o să o scrie.

„Pentru mine, ca femeie, ca româncă, tot ramane cea mai mare ardere interioară acest exod al românilor în diaspora, care nu se mai oprește. Tot mai mulți români iau drumul pribegiei. Cunosc mulți, îmi scriu mulți, inclusiv bunica mea; le cunosc trăirile, le apreciez curajul de a-și dori o viață mai bună, chiar dacă nu în România, dar eu cred că nici ei nu pot fără România și nici România nu poate fără ei.

E cel mai mare flagel cu care se confruntă România, să plece peste 5 milioane și toată lumea să se prefacă ca e în regulă. E o rușine și trebuie îndreptat acest lucru. Politicienii se prefac că nu e un dezastru rezultatul pe care îl are guvernarea lor defectuoasă.

Nu e întâmplător momentul în care am ales să lansez melodia. E Săptămâna Mare și acum sper ca lumea să aibă timp de reflecție și cei din diaspora să se sensibilizeze, pentru că țara îi vrea înapoi, nu doar de Paște, să mănânce un cozonac, un ou vopsit, ci îi vrea ca ei să își construiască un viitor aici și sper ca și politicienilor să le fie rușine și să își întoarcă privirea spre ei, nu doar când au nevoie de un vot.

Nu are legătură cu vreun partid, ci cu faptul că bunicii ne-au lasat o Românie în care eram stăpâni și cei care ne conduc și-au bătut joc, au vândut viitorul nostru și al copiilor noștri. ‘România suverană’ înseamnă un ideal de țară în care toți românii stau în granițele țării-mamă și în care suntem stăpânii viitorului nostru”

Artista Jessie Baneș le-a mulțumit celor de la România TV, pentru că sunt una dintre singurele televiziuni suveraniste, în afara postului de radio Gold FM și a postului Realitatea PLUS, care a avut curajul să preia acest subiect, în ciuda presiunilor mediatice care vin din partea globaliștilor, a căror misiune este tocmai interzicerea mișcării suveraniste și cenzurarea vocilor suveraniste.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background