Regina R&B, îndrăgostită de muzica populară – Cristina Spătar, la GOLD FM

Postat de pe 3 martie 2022

Autor: Adrian Lambru

Cântăreața Cristina Spătar a declarat în cadrul emisiunii „Golden Hour”, de la GOLD FM, că: „Sunt îndrăgostită de muzica populară și mi-ar plăcea foarte mult să scot un album muzical în această direcție”.

Cristina Spătar, supranumită „Regina muzicii R&B din România”, susține că are în plan să realizeze un album de muzică populară, în paralel cu muzica ușoară pentru care a devenit cunoscută. „Sunt româncă și mă mândresc cu treaba asta!” – spune artista. „Cred că nu e om pe lumea asta care să nu-și iubească muzica tradițională”.

Pasiunea pentru folclor a deprins-o încă din copilărie, din partea mamei sale. „Un mare regret de-al meu este că nu am început să studiez genul acesta muzical încă de la început. Este ceva fantastic să poți să ai prilejul să interpretezi muzică populară. Mă regăsesc foarte mult în acest gen” – a adăugat cântăreața.

Folclor în televiziune

Cristina Spătar are și experiența micului ecran, moderând în trecut o emisune televizată cu interviuri pe teme culturale. Aceasta susține că s-ar reîntoarce în acest domeniu, de data aceasta cu o emisiune care să împletească divertismentul cu muzica ușoară și cu cea populară.

O emisiune plină de voie bună, cu glume și cu muzică ar fi foarte reușită și aș fi foarte bucuroasă să fac parte dintr-un asemenea proiect” – a adăugat Cristina. „Sunt foarte interesată în acest domeniu artistic, știu și ascult foarte mulți artiști ce interpretează muzică folclorică”.

Emisiunea “Golden Hour”, moderată de Jessie, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 18. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagia de Facebook Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background