Planurile de asasinare ale lui Putin – Teoria lui Marius Ghilezan, la GOLD FM

Postat de pe 7 martie 2022

Autor: Adrian Lambru

Jurnalistul de la România Liberă, Marius Ghilezan, a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Serviciile Secrete din Stele Unite, Germania, Franța și Marea Britanie pun la cale asasinarea lui Vladimir Putin și împărțirea Rusiei”.

Acest plan de asasinare al liderului Federației Ruse Vladimir Putin are trei variante, potrivit jurnalistului. Prin asta s-ar urmări punerea în funcție a unui preșdeinte marionetă care să ajute la dezmembrarea acestei țări.

Ministrul Afecrilor Externe rus Serghei Lavrov a declarat că “viitorul război mondial va fi unul atomic.” Liderii Statului Subteran mondial ar fi luat aminte de spusele acestuia, fiind îngrijorați de reacțiile lui Vladimir Putin. Aceștia ar fi trecut la planurile de lichidare a lui. Un colonel american ar fi și propus public acest lucru. Însă strategii marilor puteri ar fi constrânși de timp. Pe de cealaltă parte, rezistența ucrainenilor le-ar avantaja planurile.

Care este planul și variantele sale?

  1. Prima variantă vizează un oligarh rus care ar fi deja împotriva președintelui. Acesta ar fi anunțat deja o sumă imensă de bani drept răsplată pentru generalul are va reuși să-l ucidă pe Vladimir Putin. „Este vorba despre un tip care trebuia să facă pușcărie pentru evaziune fiscală. Acesta este un bancher de meserie care a furat bani din băncile internaționale” – a adăugat Cozmin Gușă. „Tipul respectiv a fost la închisoare în Statele Unite ale Americii (SUA), dar a fost scos după un contract de colaborare și a devenit dizident în regimul lui Putin”. Marius Ghilezan este de părere că acest om ar fi primit slujba să finanțeze aceast asasinat în urma eliberării.
  2. „A doua variantă în mintea occidentalilor este un Moscow-maidan orgazniat pe filielele sorosiste cum au fost și Primăverile Arabe și alte evenimente de acest gen” – susține jurnalistul de la România Liberă. Ar fi în plan scoaterea în stradă a milioane de cetățeni ruși pentru înlăturarea regimului.
  3. Pentru a treia variantă a acestui plan, Serviciile Secrete din Stele Unite, Germania, Franța și Marea Britanie ar avea de gând să angajeze un lunetist specializat care să îl împuște pe Vladimir Putin.

Posibilii trădători

Din informațiile sale, Marius Ghilezan spune că în cadrul Ministerului de Externe Rus ar exista trei vechi securiștii, așa-zisa „linie dură” a lui Putin care l-ar trăda oricând pe acesta. De asemenea, și conservatorii din Rusia, adică comuniștii, ar dori ca actualul lider rus să fie îndepărat. S-ar paria doar pe o singiră carte: revolta din interiorul Kremlinului.

„Cu toate acestea, Putin este un dictator și se protejează” – susține jurnalistul. „Generalii de pe lângă el ar avea implantate între dinți dispozitive explozibile încă de acum 20 de ani. La prima abatere, acestora le va zbura capul”.

Ce s-ar putea întâmpla după?

Marius Ghilezan pune problema scenariului de după posibila înlăturare sau chiar asasinare a liderului de la Kremlin prin existența unei anumite unități de interese. Imensele bogății ale Rusiei și ale Ucrainei ar reprezenta adevăratele inteterse pentru elitele politice și economice ale lumii.

 Jurnalistul de la România Liberă consideră că petrolul și gazele rusești ar urma să fie date companiilor germane și britanice, o parte din teritoriul rus, respectiv partea estică, va fi dată Chinei, iar Statele Unite va avea liber acces la Extremul Orient unde își va impune influența.

„Din toată ecuația lor lipsește poporul rus” – spune jurnalistul. „Nu există un profil al luptătorului, al Rusiei profunde? Un studiu recent arăta că 75% dintre ruși sunt de partea lui Vladimir Putin. Care va fi generalul acela trădător care ar urma să fie primul din istoria Rusiei care ar pune-o la podea și ar preda-o la cheie hegemonilor lumii?”

În acest context, Marius Ghilezan se declară sceptic la un asemenea scenariu în care Rusia ar urma să fie împărțită. „Este nevoie de un nou Napoleon sau de un Hitler care să aibă curajul și strategia să vrea să asedieze Moscova” – observă acesta.

 Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.

sursă photo: GETTY IMAGE, via inews.co.uk


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background