Rareș Bogdan a luat locul Monicăi Macovei de lângă Manfred Weber, un dușman istoric al României!

Postat de pe 6 martie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Ciprian Purice a analizat semnificația și efectele realegerii Ursulei von der Leyen la București pentru un nou mandat de șefă a Comisiei UE.

Unii dintre cei mai antipatici oameni pentru români, printre care se numără Ursula von der Leyen, Karl Nehammer, Manfred Weber și alții, se întrunesc azi și mâine la București, în cadrul Congresului PPE. Manfred Weber este unul dintre personajele cele mai duplicitare, care, odată venit în România, ne laudă țara și îi laudă în special pe liberali, pe Rareș Bogdan, Siegfried Mureșan, Emil Boc și alții, deși în urmă cu doar 10 ani exprima public păreri mult mai acide și urâte despre România. În viziunea lui Ciprian Purice, Monica Macovei a fost cel mai toxic demnitar român, care de la tribuna Parlamentului European își umilea, critica și batjocorea țara fără pic de rușine. Ea este cea care îi furniza lui Weber toate informațiile infamante despre România, urmând ca Weber să emită împotriva României. Astăzi, Rareș Bogdan este noua Monica Macovei a lui Manfred Weber, obținând aceleași rezultate dezastruoase pentru România.

Semnificația organizării Congresului PPE la București este reprezentată de faptul că România încearcă să arate că este un stat important al Europei, spune Ciprian Purice. Din păcate, actualii europarlamentari liberali îl primesc pe Weber cu brațele deschise și cu o atitudine slugarnică, fără să-l certe pentru câte a pătimit România din cauza lui. Și mai grav este că tot românii, prin vocea lui Iohannis și a lui Rareș Bogdan, au fost primii care au propus-o pe Ursula von der Leyen pentru un nou mandat de președinte al Comisiei Europene. Cu toate acestea, Ciprian Purice a evidențiat că România este singura țară din UE care anchetează din perspectivă penală dosarul vaccinurilor, iar singura care ar putea să oprească Pfizer din a ne cere despăgubiri de miliarde de euro fiind tocmai Ursula; realegerea ei ar putea reprezenta un avantaj pentru noi doar din această perspectivă.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background