„Putin a decis ca civilizația occidentală să primească o lecție pe care să nu o uite niciodată” – H. D. Hartmann

Postat de pe 23 februarie 2022

Autor: Adrian Lambru

Analistul geo-politic H. D. Hartmann a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Dacă există o înțelegere între elitele rusești de astăzi de a da o palmă civilizației occidentale, din România nu mai rămâne stradă cu stradă și casă cu casă”.

H. D. Hartmann este de părere că președintele Federației Ruse Vladimir Putin a fost nemulțumit de jocurile de culise ce s-ar fi făcut între Ucrina și Organizația Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) și s-ar fi simțit amenințat. O siguranță în această situație ar fi însemnat ca Rusia să facă anumite concesii în a se opune politicii externe și a-i permite Ucrainei să-și mențină independența sa efectivă și propriul său sistem politic. Adică așa numitul proces de finlandizare, termen preluat din perioada Războiului Rece.

„Aveam în această situație o dublă garanție. O dată, Ucraina obținea neutralitate prin pacea cu Rusia și își menținea statalitatea integral și a doua, Federația Rusă nu mai putea ataca. Însă jocul nu s-a petrecut astfel, iar Ucraina a jucat de partea NATO” – susține analistul geo-politic.

Cine a decis că pacea în Europa nu trebuie să existe?

Scenariul ar fi evoluat în ceea ce observăm astăzi pentru că anumiți oameni influenți din Washington, D.C., din Bruxelles și din Londra ar fi decis că o astfel de pace nu ar trebui să existe în Europa. Iar dacă situația se va înrăutăți, țara noastră ar risca să nu-și mai revină niciodată în urma celor întâmplate, potrivit lui H. D. Hartmann.

„Tehnologia militară a ajuns într-un punct în care un loc distrus nu se mai poate reface decât natural” – spune acesta. „Și aici vorbim de sute de mii de ani. Luni, pe 21 februarie, odată cu Acordul de La Minsk, a avut loc un spectacol la care noi am ieșit învinși. Asta pentru că soluțiile de pacificare ale Rusiei nu au fost respectate, în față fiind puse principiile de morală soroșiste. Soluțiile Rusiei ar fi putut face bine vieții pe Pământ. Rusia poate trăi fără restul lumii, dar restul lumii nu poate trăi fără Rusia”.

 Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.

sursă photo: desktopbackground.org


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background