Perucile anului 2022. Culori, modele și tunsori – Sabina Stoica, la GOLD FM

Postat de pe 23 februarie 2022

Autor: Adrian Lambru

Femeia de afaceri Sabina Stoica a declarat în cadrul emisiunii „Golden Hour”, de la GOLD FM, că: „Când vine vorba de perucile anului 2022, foarte recomandate sunt culorile neon și blondul planinat. La mare căutare este tunsoarea de tip bob în diversa forme ale sale”.

Sabina Stoica, co-fondatoarea unui cunoscut brand de peruci, extensii și bretoane false din România, susține că tonul acestor produse este dat de sezon. Asta pentru că în perioada mai rece a anului, cele mai căutate peruci ar fi cele în nuanțe cât mai naturale, spre deosebire de sezonul cald și încep loc tot felul de festivaluri și evenimente, când în vogă sunt perucile în culori cât mai colorate, cele mai populare în acest sens fiind cele neon.

„De aceea, pentru anul acesta, nu este favorită o singură culoare pentru peruci, însă și în perioada următoare vor fi prezente perucile de un blond platinat” – spune Sabina Stoica. „Când vine vorba de modele, în 2022 sunt la mare căutare cele tunse pe tip bob, fie el clasic sau puțin mai lung, cu acele colțuri mai alungite. Iar coafura variază, căci pot fi fie drepte sau puțin ondulate”.  

De ce aleg femeile să achiziționeze o perucă?    

Moda perucilor în viața de zi cu zi a venit din dorința femeilor de a-și schimba înfățișarea din când în când, potrivit Sabinei Stoica. În acest sens, populare în rândul doamnelor și domnișoarelor sunt perucile deschise la culoare. Aceasta aleg această alternativă nedorind să-și deterioreze părul în urma vopsitului excesiv.

„Poți să mergi pe o schimbare de look când alegi o perucă sau poți opta pentru una în aceași nuanță cu părul tău pentru a nu-l mai coafa foarte des și a-l menține sănătos mai mult timp” – precizează femeia de afaceri.

Cum se alege peruca potrivită?

„Unele peruci pot fi ajustabile prin mai multe trepte de reglare și le putem pune în funcție de conformația capului nostru și după preferințele noastre” – spune Sabina Stoica. „Unele femei optează și pentru peruci mai pretențioase, acelea care se lipesc și se poartă o perioadă mai lungă de timp fără să se dea jos de pe cap. Acestea vin pe mai multe mărimi în funcție de circumferința capului și trebuie să stea perfect pe cap și să nu provoace discomfort”.

Referitor la culoarea perucii și la ce se potrivește fiecăreia, femeia de afaceri recomandă ca soluție cea mai eficientă probatul acestora în salon. Iar dacă doamna sau domnișoara a încercat de-a lungul vieții mai multe nuanțe pe părul său va știi mult mai bine ce i se potrivește și ce nu.

Emisiunea “Golden Hour”, moderată de Jessie, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 18. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagia de Facebook Radio Gold FM România.

sursă photo: Facebook (Sabina Stoica)


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background