Purice: Sorosiștii au pierdut influența în România, vor fi neglijabili în alegerile din 2024.

Postat de pe 21 februarie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Ciprian Purice a analizat starea sorosiștilor în an electoral, cum vor acționa și care vor fi partidele ce vor promova ideologia de tip transumanist/LGBT.

Mișcarea suveranistă este un produs foarte sofisticat al Factorului Intern, menit să ocupe cât mai mult din spațiul electoral pe care l-ar fi avut sorosiștii. Prelungirea interdicției lui George Simion de a intra în Republica Moldova nu va face decât să-i consolideze liderului AUR identitatea publică de „Simion UNIONISTUL”.

Față de alegerile din 2019, când sorosiștii dominau și ar fi avut șansa să preia conducerea țării, astăzi sorosiștii sunt descalificați de tot după abuzurile din pandemie și sunt ținuți deoparte prin dosare infamante. Pericolul ar fi ca, printr-o „injecție” uriașă de capital în ONG-urile sorosiștilor, aceștia să se recapaciteze prin Nicușor Dan, cel mai important ales al lor. De aceea va fi foarte importantă anul acesta alegerea contra-candidatului lui Nicușor Dan.

„Schema ‘frăției rezerviste’ e să gonfleze atât de mult Alianța Dreapta Unită, încât aceasta să ajungă la un scor cu 2 în față și apoi să facă ochi dulci PNL-ului, să facă ochi dulci acelei grupări rezervistoide din PNL. Îi vor atrage prin faptul că în alianță cu ADU ar avea șanse mai mari să dea chiar viitorul președinte și premier al României, pe când în alianță cu PSD ei sunt doar vioara a doua. De asta azi toate tunurile sunt pe PSD, pentru a-l face să anuleze orice colaborare cu PNL”, a explicat Ciprian Purice.

Anul acesta nu se va mai resimți influența de tip sorosist la fel de pregnant ca în rândurile de alegeri precedente, pentru că americanii au probleme acasă la ei și se concentrează să-și conserve puterea acolo. Pentru SUA, care și-a pierdut statutul de hegemon, nu mai sunt vitale „coloniile” pentru a-și disemina puterea, ci este importantă însăși consolidarea forței în plan intern.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background