Purice: Ciolacu nu va candida la prezidențiale, candidatul comun PSD-PNL va fi Hellvig

Postat de pe 14 februarie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Ciprian Purice a analizat starea comasărilor electorale, care sunt interesele reale ale PSD și PNL, respectiv Iohannis, precum și episodul detonării lui Geoană și viitorul acestuia.

Potrivit teoriei emise de către Cozmin Gușă (care poate fi citită integral AICI), pesediștii forțează două comasări pentru că s-au prins că Iohannis ar vrea să-i păcălească. Ciprian Purice a evidențiat faptul că marea miză a anului electoral 2024 este reprezentată de alegerile prezidențiale. Analistul a demonstrat că viitorul candidat al PSD-ului nu va performa în turul 2, ceea ce înseamnă că Ciolacu nu va avea șanse reale de câștig. Singura soluție ar fi ca această coaliție să susțină un candidat non-PSD.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, este „virusat” de ideea că anul acesta va putea câștiga prezidențialele, dar dacă va ajunge în turul 2, tot electoratul anti-PSD se va coagula și mobiliza pentru a-l pune la pământ. De fapt, Ciprian Purice este de părere că mai bine cotat ar fi un candidat din afara PSD-ului, cel mai probabil Eduard Hellvig. Criza comasării este creată artificial și are scopul de a arăta limitele actualei formule PSD-PNL, precum și necesitatea unui upgrade, care ar putea fi chiar candidatura lui Hellvig.

Ciprian Purice a afirmat că Geoană nu va ajunge să candideze nici măcar la europarlamentare, iar la prezidențiale nici atât. Actualul secretar general adjunct al NATO urmărește să se îmbogățească prin campanie. El nu va mai fi protejat de America, pentru că aceasta și-a pierdut statutul de hegemon și nu va mai fi interesată de politica României.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background