Purice: Cei mai slabi europarlamentari: Târziu, Voiculescu și Dîncu. Cei mai buni: Terheș, Tomac, Negrescu.

Postat de pe 10 aprilie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Ciprian Purice a analizat lista de candidați la europarlamentare, oferind un clasament al primilor 3 cei mai buni, respectiv a primilor 3 cei mai slabi.

Pe locul 1 în clasamentul analistului Ciprian Purice sunt 2 politicieni, anume Cristian Terheș, pentru curajul de care a dat dovadă, pentru eforturile sale neobosite și pentru adecvarea sa, și Mihai Tudose, pentru că are potențial și poate acționa, fiind un politician de anvergură, cu vaste cunoștințe de politică internă și externă. Pe locul al doilea se clasează Eugen Tomac, care, deși nu este la putere, se zbate să rezolve probleme presante în țară și s-a implicat în special în speța Schengen. Pe locul 3 se situează Victor Negrescu, un politician din noua generație care face, la rândul său, eforturi importante.

În topul negativ, prima poziție este ocupată de Claudiu Târziu, care are un discurs slab, vorbind despre generalități și lucruri nerealizabile, și care are șanse destul de mici să-și îndeplinească misiuneacu adevărat. Pe poziția a doua se situează Vlad Voiculescu, iar pe ultimul loc este Vasile Dîncu.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background