PSD și-a propus să monitorizeze PNRR-ul

Postat de pe 19 mai 2021

Autor: Adrian Lambru

Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD, a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) a fost trimis la Bruxelles ca o listă de cumpărături”.

Partidul Social Democrat are în plan să monitorizeze PNRR-ul. Vasile Dîncu definește acest proiect ca fiind „reforma sociețății, schimbarea logicii sistemului administrativ, a logicii statului în foarte multe domenii, precum sănătata sau învățământul. Tocmai asta nu s-a vrut până acum. S-a dorit să se facă cheltuieli”.

Președintele Consiliului Național al PSD consideră „exagerat” bugetul cerut până acum de la Uniunea Europeană pentru PNRR și se îndoiește de capacitatea României de a restitui banii pe acest proiect: “Nu degeaba guvernanților le-a fost respins de trei ori până acum. S-a spus inițial că avem 29 de miliarde, iar de la noi s-au dus cu vreo 41 de miliarde, așa, poate ne pică și nouă niște bani. Am aflat după că ne sunt rezervate doar 14 miliarde. Trebuie să fim atenți la capacitatea noastră de a ne împrumuta” – a adăugat Vasile Dîncu.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Continuați lectura

Melodia actuala

Titlu

Artist

Background