Propaganda lăcustei

Postat de pe 12 iulie 2022

Autor: Adrian Lambru

Jurnalistul de la România Liberă Marius Ghilezan a declarat în cadrul emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n Căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, faptul că: „Criza din agricultură este indusă de către inițiatorii hrănirii cu produse artificiale. Cine este primul cu carnea sintetică va ieși triumfător”.

Două probleme sunt scoase în față în mediul public zilele acestea: cea a crizei alimentare și cea a agriculturii. Marii oameni de afaceri influenți ai planetei atrag atenția asupra necesității unei schimbări și evidențiază importanța trecerii la o hrană sintetică, produsă în laborator, pentru a remedia aceste probleme planetare.  Un astfel de sistem alimentar reformat a fost unul dintre punctele prezentate de Organizația Națiunilor Unite  (ONU) în octombrie 2019, când a fost declarat „Deceniul de acțiune”, scriu cei de la activenews.ro.

„Totul este despre Noua Ordine Mondială” – spune Marius Ghilezan. „Criza din agricultură este indusă de către inițiatorii hrănirii cu produse artificiale. Cine este primul cu carnea sintetică va ieși triumfător. Tinerii sunt pregătiți mental de acest val progrsist pentru <lăcustomanie> și pentru <plasticofagie>. Propaganda lăcustei a început deja și accelereză cu pași repezi. Mass-media subjugată de la noi face asta cu succes”.

Pe 24 iunie 2020, Organizația EAT și Fundația Rockefeller au ținut o conferință numită „Regândirea sistemelor alimentare: plan de acțiune pentru o lume post-COVID”. Aceasta a adunat virtual 2.000 de participanți și a evidențiat existența unei oportunități unice de a transforma sistemul alimentar în urma crizei globale cauzate de pandemie. Așa cum a declarat CEO-ul Fundației Rockefeller Rajiv Shah (WEF Young Global Leader), în cadrul discursului introductiv:

Credem că actuala criză, provocată de o pandemia în domeniul sanitar, care a cauzat și o pandemie de foamete, ne poate oferi de fapt oportunitatea de a traversa schimbări extrem de necesare care pot face sistemul nostru alimentar mai echitabil, mai nutritiv și mai durabil”, potrivit sursei mai sus citate.

Daea, în fruntea agriculturii

Jurnalistul de la România Liberă se declară un susținător al lui Petre Daea în funcția de ministru al Agriculturii și îl caracterizează ca fiind un „profesionist”. „Este singurul ministru care are un conțept!” – este de părere Ghilezan. „Dacă îl scoți pe Daea la tablă nu te faci de râs. Cei care comentează acum în defavoarea lui nu au sădit o floarea în viața lor. Ei au habar doar despre ciclul de viață a lăcustei pe care sunt pregătiți să o mănânce”.

Președintele Klaus Iohannis a semnat vineri, 8 iulie, decretul de numire în funcția de membru al Guvernului a lui Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale. La două zile distanță, în ziua de duminică, acesta a vizitat un fermier din judeţul Iaşi, precizând că în agricultură nu se ţine seama de zilele libere, ci „de pretenţiile animalelor şi plantelor, cărora le lipseşte din codul genetic calendarul odihnei”.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România, dar și pe noua platformă goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background