Procesul lui Trump și conflictul de interese în care se află călăii lui

Postat de pe 5 aprilie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” de la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a adus în prim plan procesul controversat al lui Donald Trump și neregulile din spatele acestuia.

Controversatul caz al inculpării fostului președinte american Donald Trump pare mai mult a fi un simulacru ieftin, după cum a prezentat jurnalista Iosefina Pascal. Asta pentru că, deși au fost 34 de capete de acuzare, nu se știe concret care este marea infracțiune a fostului președinte.

Cert este că avocatul lui Donald Trump, acuzat la rândul său de sperjur, a plătit-o pe Stormy Daniels cu o lună înainte de alegeri cu o sumă de 130.000 de dolari. Trump i-a restituit banii în rate, s-a făcut factură pe consultanță, ceea ce nu a fost adevărat, deci aici, într-adevăr, se poate pune problema unei amenzi. Între timp, actrița de filme pentru adulți a intentat proces pe mai multe spețe, unele pierdute, altele câștigate, ajungând să-i datoreze ea lui Donald Trump 500.000 de dolari. Întreaga nebunie ar fi putut fi stopată de la bun început dacă Trump pur și simplu ar fi admis că a avut legătură cu Stormy Daniels.

Chit că se încearcă arestarea lui Trump cu orice preț, inventându-se fel de fel de acuzații, nici comisia de judecată nu este fără de pată. Fiica judecătorului a fost direct implicată în campania electorală în echipa lui Kamala Harris, deci se poate vorbi aici de conflict de interese. Despre procurorul cazului se știe că a primit bani de la anumite entități afiliate cu George Soros.  

În orice caz, cel mai probabil avocații lui Trump vor demonta cu ușurință întregul proces, iar Trump va beneficia de o popularitate și o creștere în sondaje din ce în ce mai puternice.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background