Președintele care s-a înțepat la chiuvetă este anchetat! 

Postat de pe 17 mai 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” difuzată la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a divulgat identitatea președintelui care s-a vaccinat „la chiuvetă” și a fost prins, acum fiind anchetat.

Fostul președinte al Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost ieri audiat timp de câteva ore de poliția federală a Braziliei în cadrul unei anchete privind presupusa falsificare a unor certificate de vaccinare anti-Covid pentru el și cercul său de prieteni. El a reafirmat în cadrul anchetei că nu a fost niciodată vaccinat și că nu a fost la curent cu vreun plan de falsificare sau modificare a carnetului său de vaccinare.

Bolsonaro a circulat liber în perioada în care erau restricții în Brazilia și nu ar fi putut face asta fără certificat, în mod normal. Există suspiciuni întemeiate că sunt mult mai mulți oameni care s-au vaccinat „la chiuvetă” la nivel planetar.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background