Presa americană, polițistul rău în scandalul Ursula-Pfizer. Epoca listelor negre

Postat de pe 15 februarie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În ediția de miercuri a emisiunii „Scamatoriile Iosefinei” de la Radio Gold FM, Iosefina Pascal a dezvăluit detalii șocante din scandalul ce o implică pe Ursula von der Leyen, prezentând noi informații referitoare la schimbul de mesaje dintre șefa Comisiei Europene și reprezentanții de la Pfizer. Totodată, s-a discutat despre listele negre pe care figurează numele unor importanți medici și jurnaliști și sancțiunile ce se vor a fi date acestora.

Presa americană face treaba murdară a presei europene. Scandalul Ursula von der Leyen-Pfizer

New York Times a solicitat acum un an să primească acces la mesajele și emailurile pe care Ursula von der Leyen le-a trimis unor reprezentanți de la Pfizer în urmă cu doi ani. Fiind iscodită și de alte publicații, președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, deși are obligația să răspundă, în calitatea sa de funcționar public la nivel european, a declarat că nu mai este în posesia acestor mesaje și că, de fapt, ea nu are nicio legătură cu cei de la Pfizer.

Toate bune și frumoase până aici, mai puțin faptul că Ursula von der Leyen fuge de răspundere, dar și faptul că a fost nevoie ca o publicație americană să-și bage nasul pentru a soluționa o problemă din cadrul Uniunii Europene, făcând, practic, treaba presei europene. Nicio publicație europeană mainstream nu s-a sinchisit să ancheteze niște contracte care vor fi plătite pentru ani întregi de acum încolo și care îi împovărează pe cetățenii europeni din mai multe puncte de vedere.

Listele rușinii și noile pachete de sancțiuni

Urmează implementarea unui nou pachet de sancțiuni care, printre altele, va include și pedepsirea promotorilor propagandei putiniste sau rusofile, după cum a anunțat Iosefina Pascal. Problema e că aceste sancțiuni nu par să se refere doar la presa din Rusia, ci se referă la presă sau la jurnaliști în general. Dar nimic nu mai este de mirare având în vedere că trăim în epoca listelor negre, unde sunt trecuți jurnaliști, medici, activiști, avocați, toți fiind numiți propagandiștii lui Putin. Armata Rusiei e mică pe lângă această armată incomensurabilă de propagandiști ai lui Putin!

„Ce să înțelegem din aceste liste, pentru care vor plăti la un moment dat cei responsabili? Comisia Europeană se va îndrepta împotriva cetățenilor pentru că așa zice Ursula, că suntem propagandiștii lui Putin?”, a subliniat jurnalista gravitatea, dar și absurditatea situației.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background