Premierul Florin Cîțu convins că poate câștiga șefia PNL

Postat de pe 20 iunie 2021

Premierul Florin Cîțu a declarat joi la finalul unei întâlniri cu filiala PNL Alba Iulia că a discutat cu colegii despre politică. Întrebat cum i-a convins să îl susțină în cursa contra lui Ludovic Orban, Cîțu a spus ”am convins o Românie să fiu prim-ministru, cred că e mai simplu să conving niște colegi să mă susțină la președinția PNL”.

 „Am venit să le prezint puțin despre PNRR, fonduri europene, despre buget, surse de finanțare. Avem o oportunitate de a investi acești bani. Și trebuie să știe colegii mei că trebuie să avem proiecte bune”, a declarat premierul.

Acesta s-a referit și la competiția internă cu Ludovic Orban pentru șefia PNL și la susținerea pe care încearcă să o obțină de la organziațiile din teritoriu ale partidului.

La întâlnirea cu liberalii din Alba Iulia a participat și ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, şi europarlamentarul Rareş Bogdan. Din partea organizaţiei judeţene au participat, printre alţii, europarlamentarul Mircea Hava, senatorul Sorin Bumb, deputatul Florin Roman.

Când jurnaliștii l-au întrebat dacă a câștigat și susținerea lui Mircea Hava, Cîțu a declarat: „Domnul Hava și cu mine avem o relație mai veche, am lucrat împreună. Este o relație mai veche”, a spus Florin Cîțu.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background