Posibila cursă întinsă lui Klaus Iohannis

Postat de pe 17 august 2021

Autor: Adrian Lambru

Analistul politic Cozmin Gușă a declarat pentru Cetățeanul.net că „se dorește suspendarea lui Iohannis și alegeri anticipate pentru 2022”.

Cozmin Gușă este de părere că cele două dosare ale lui Florin Cîțu care au apărut în spațiul public în ultima vreme ar fi, de fapt, un atac la dresa lui Klaus Iohannis: „Există un plan de suspendare a actualului președinte care merge mână în mână cu scandalurile-Cîțu. Dacă Iohannis nu acționează în acest caz, se va da semnalul de descăunare și va fi suspendat”.

„Cu toții știm că nu Iohannis conduce România, ci Sistemele o fac” – a adăugat analistul politic. „Dacă Serviciile se înțeleg între ele o să îl dea pe președinte jos rapid, în secunda doi”.

În toată aceste poveste, interesele ar fi de două părți, conform lui Cozmin Gușă: „odată sunt patrioții români care nu doresc să vadă caracatița lui Iohannis acaparând activele naționale, apoi sunt progresiștii care doresc să amâne aceste înstrăinări de active până când vor putea vinde ei”.

În cazul  alegerilor anticipate, care ar fi posibili candidați?

Din partea “progresiștilor” ar putea candida Laura Codruța Kövesi sau Dacian Cioloș. De partea celaltă, Partidul Social-Democrat l-ar putea avea pe Mircea Gioană drept candidat la prezidențiale.

În calcul ar fi luat și Emil Boc, edilul de la Cluj, din partea „rezerviștilor, a securiștilor bătrâni”. În acest sens, Cozmin Gușă lansează teoria conform căreia Emil Boc ear fi scos la încălzire de către oamenii din spatele lui. „El a tăcut mâlc de când a luat al doilea mandat la Cluj, dar dintr-o dată a prins curaj să vorbească. De ce? Pentru o posibilă campanie electorală din 2022”.

Informații dăunătoare pentru Mircea Gioană cu trei ani înainte de alegeri

În strânsă legătură cu această teorie a analistului politic ar fi și evenimentul cu Mircea Gioană cum că s-ar fi urcat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice. „Ce interes aveau cei care l-au meșterit pe Gioană să-i facă treaba ai cu filmarea înainte cu trei ani de 2024?” – se întreabă Cozmin Gușă. „E o prostie! Treaba asta s-ar fi dus până atunci”. „Este clar. Se pregătesc alegeri anticipate pentru funcțiade președinte anul viitor” – a adăugat Cozmin Gușă.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background