Gold FM intenționează să înainteze o petiție pentru relocarea unor urși din România către țările din Vest

Postat de pe 17 august 2021

Autor: Adrian Lambru

Analistul politic Cozmin Gușă a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Vor muri foarte mulți români din cauza atacurilor urșilor în următoarele luni”.

Cozmin Gușă susține că intenționează să petiționeze Parlamentul European în numele Radio Gold FM cu privire la numărul mare de urși din România și la riscul la care cetățenii sunt supuși: „Țările din Vestul Europei au micro-climat pentru urși, dar nu mai doresc să-i primească. Dacă tot sunt atât de politically correct, să accepte această solicitare. România are urși cât pentru întreaga Europă”.

„Altfel, va fi nevoie ca urșii care vin prea aproape de comunitățile de oameni să fie omorâți” – a adăugat analistul politic. „Asta este o treabă foarte crudă, dar sper să nu se ajungă la așa ceva”.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background