Popa: Moartea subită a eurodeputatei care cerea anchetarea Ursulei este total suspectă!

Postat de pe 5 decembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Aurelian Popa a analizat detaliile morții subite ce-a șocat Franța, a europarlamentarei franceze Michele Rivasi, una dintre acuzatoarele Ursulei von der Leyen, prezentând ce spun medicii și jurnaliștii independenți.

Europarlamentara Michele Rivasi a murit subit, la vârsta de 70 de ani. Rivasi a fost un europarlamentar ecologist care a pus întrebări incomode despre afacerea achiziției comune de vaccinuri în pandemie. Michele Rivasi a făcut presiuni pentru ca schimburile de SMS-uri dintre președintele Comisiei Europene și directorul general al Pfizer să fie făcute publice. SMS-urile nu au mai ajuns în posesia anchetatorilor EPPO. Infarctul lui Michele Rivasi s-a petrecut în timp ce aceasta era pe drum către Parlamentul European, unde avea să participe la o întâlnire unde se punea în dezbatere exact lipsa de transparență cu privire la negocierile dintre Comisia Europeana și Pfizer.

Ultima postare a investigatoarei Ursulei von der Leyen, Michele Rivasi, este următoarea: „Cea mai recentă consecință a mega-contractului de vaccin anti-Covid al Ursulei von der Leyen este că Pfizer atacă Polonia în instanță pentru a obține plata pentru 60 de milioane de doze de vaccinuri comandate de țară, dar niciodată recepționate. Bătălia de 19 luni dintre Pfizer și Varșovia nu s-ar fi putut încheia altfel. Polonia refuză să plătească pentru vaccinuri de care țara nu are nevoie – pandemia s-a încheiat – sau pentru finanțe, deoarece găzduiește milioane de refugiați ucraineni. Alte nouă țări din Europa de Est s-au alăturat Poloniei pentru a critica absența acordului de clauze care să permită țărilor să anuleze comenzile odată ce pandemia s-a încheiat și cerând răspunsuri de la Comisia Europeană.

Acest surplus de vaccinuri și miliardele de euro irosite pe doze care expiră în depozitele europene este consecința directă a SMSgate, scandalul mega-contractului negociat prin SMS între Pfizer și Președintele Comisiei Europene. De atunci, Comisia Europeană și-a renegociat în secret contractul cu Pfizer. Dar Polonia nu a acceptat acordul prin care refuză să cumpere vaccinurile de care nu are nevoie până în 2027 și să plătească 10 euro pentru fiecare doză anulată. Opacitatea Comisiei Europene și a guvernelor noastre trebuie să înceteze. Noi, contribuabilii europeni, avem dreptul să știm câte miliarde de euro mai avem de plătit către Pfizer și de ce. Mingea se află de mult timp în terenul anchetatorilor europeni”.  

https://t.me/wwwAurelianRO/16945

Michele Rivasi a fost singura care a protestat în Franța împotriva obligativității vaccinării, opunându-se chiar lui Emmanuel Macron. Încă nu există dovezi care să ateste faptul că moartea subită a lui Rivasi ar fi putut fi indusă prin diverse mijloace. Ar trebui urmărit cine va prelua ancheta demarată de ea cu privire la achiziția vaccinurilor; altfel, cetățenii europeni se vor simți umiliți, trădați sau chiar omorâți, iar autoritățile își vor pierde drastic credibilitatea. Decesul europarlamentarei reamorsează dezbaterea publică legată de nocivitatea achiziției de vaccinuri, atât din punct de vedere al consecințelor asupra sănătății, cât și din punct de vedere al consecințelor financiare.

Noua bombă a pandemiei e legată de cele 11.000 de VIP-uri scutite de vaccinarea anti-Covid în Noua Zeelandă. Liderii și politicienii din Noua Zeelandă promovau vaccinul către poporul lor ca fiind eficient și benefic, și în realitate, pe șestache, obțineau scutiri de la vaccinare.

https://t.me/wwwAurelianRO/16948

AUR cere extinderea anchetei ce-i are ca protagoniști pe Florin Cîțu, Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă și asupra „cioclilor pandemiei”, de la Adrian Streinu-Cercel, Alexandru Rafila și Raed Arafat, și până la trusturile de presă aservite care au contribuit major la inducerea fricii.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background