Polițiștii șpăgari se întorc la treabă

Postat de pe 5 decembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” difuzată la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a evidențiat cazuri de corupție în rândul polițiștilor, arătând modul absolut șocant în care aceștia se întorc la muncă de parcă nu s-a întâmplat nimic.

Polițiștii de frontieră de la Vama Calafat care au fost reținuți, fiind acuzați că au luat șpagă de la șoferi, au primit control judiciar 3 luni și se pot întoarce liniștiți la muncă. Cei 26 de polițiști luau de la șoferii ce treceau prin punctul de frontieră câte 5 euro mită sau câte un pachet de țigări. Conform procurorilor, șefii de tură primeau, la rândul lor, în jur de 20 de euro din încasări. Măsura este absolut aberantă având în vedere faptul că acești polițiști corupți luau mită exact în timpul serviciului, îmbogățindu-se din „atențiile” primite de la șoferi. Mai mult decât atât, controlul judiciar presupune că polițiștii vinovați nu pot comunica între ei, dar sunt forțați să o facă dacă se întorc la muncă, ceea ce este, din nou, aberant.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background