„PNL a încercat să ne cumpere parlamentari. Mergem cu dovezile la DNA” – George Simion, la GOLD FM

Postat de pe 5 octombrie 2021

Autor: Adrian Lambru

George Simion, copreședinte la Alianța pentru Unirea Românilor a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Partidul Național Liberal a încercat să mituiască parlamentari AUR pentru a nu se prezenta la votarea moțiunii împotriva Guvernului Cîțu”.

Copreședintele AUR susține faptul că membri PNL le-ar fi promis unor parlamentari din partea partidului din care face parte funcții în „deconcentrate sau în anumite instituții”.

Acesta a postat pe pagina sa de YouTube un clip video cu o înregistrare ce i-ar surprinde pe Cosmin Șandru, deputat PNL, și Nicu Bitea, director STPT, agenția de transport public din Timișoara, care i-ar propune lui Cristian Titi Stoica, un deputat AUR, o negociere privind lipsa din plenul adunat în timpul votării moțiunii de cenzură.

„Eu ți-o spun direct: promovăm câțiva oameni, unde vrei tu, unde spui tu, nu știe nimeni. Îi facem membrii PNL de formă și gata. Ne spui tu unde, instituții deconcentrate… Nu știu…” – ar spune Cosmin Șandru.  

Întreaga înregistrare:

„România nu e de vânzare”

 „Așa cred ei, că totul e de vânzare în România” – a adăugat George Simion. „Însă noi nu suntem de vânzare, dar ei au demonstrat că sunt incapabili să conducă țara. Am arătat astfel care este nivelul de corupție în Parlamentul României. E timpul ca procurorii să intervină”.

Această formare de grupuri cât mai mici, care s-ar dujmăni între ele, nu ar fi benefică pentru o țară, conform lui George Simion. 

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background