AUR propune un Guvern de Uniune Națională cu Călin Georgescu premier

Postat de pe 5 octombrie 2021

Autor: Adrian Lambru

George Simion, copreședinte la Alianța pentru Unirea Românilor a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Am făcut o prmisiune și vrem să o respectăm. Vrem un guvern de specialiști cu oameni din afara sferei politice”.

Copreședintele AUR se declară încrezător în reușita moțiunii de cenzură ce va fi votată azi, 5 octombrie. „Klaus Iohannis trebuie să-l lase pe Cîțu să plece. Acesta nu este un premier bun pentru România” – susține George Simion.

„Vrem o guvernare românească, iar primul pas este să scăpăm de Cîțu” – a adăugat George Simion. „Chiar dacă moțiunea noastră de cenzură a fost blocată în mod neconstituțional, noi mergem înainte”.

Despre Călin Georgescu

“Nu văd de ce omul care a făcut ultima strategie de dezvoltare durabilă a României și care a lucrat în instituții internaționale precum NATO nu ar fi o variant bună de prim-ministru” – susține George Simion.

Călin Georgescu a fost în perioada 1997-2013 director executiv al Centrului Naţional pentru Dezvoltare Durabilă. În 2013 a devenit preşedinte al Centrului European de Cercetare al Clubului de la Roma.

A mai fost secretar general în Ministerul Mediului și director al Directiei Organizații Economice Internaționale în Ministerul Afacerilor Externe. În presă, numele său a mai apărut ca reprezentant al Programului Natiunilor Unite pentru Mediu (UNEP).

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background