Paula Neacșu la Golden Hour cu Jessie: Previziuni pentru 2024 și afirmații pentru abundență

Postat de pe 21 noiembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, terapeutul holistic Paula Neacșu a dezvăluit care sunt tendințele energetice la sfârșit de an și cum ne va afecta oscilația energetică din această perioadă, prezentând, totodată, ce ne așteaptă în noul an și ce ritualuri am putea folosi pentru a începe cu dreptul un nou capitol al vieții noastre.

După un an tumultuos, Paula Neacșu ne sfătuiește să pășim în Noul An cu liniște sufletească și împăcați cu trecutul. Începând cu data de 30 noiembrie, zi ce-l serbează pe Sf. Andrei, intrăm într-o perioadă magică, de purificare sufletească și de liniște, care va dura până pe 7 ianuarie.

De Sf. Andrei, fetele își pot afla sortitul, pot curăța energia negativă din viața lor și pot manifesta pentru a primi prosperitate și abundență. Unele ritualuri strămoșești presupun ca fetele să facă din seara de 29 noiembrie o turtă din care să mănânce înainte de culcare pentru a-și visa sortitul. Alte ritualuri includ privitul în oglindă la ora 12 noaptea pentru a vedea imaginea alesului inimii sau rugăciunea la lumina a 7 lumânări roșii. Cel mai important, însă, este credința în aceste ritualuri, pentru că doar concentrarea și încrederea garantează reușita.

Anul Nou va aduce multiple schimbări pe toate planurile, atât la nivel individual, cât și la nivelul societății. Vor apărea răsturnări de situație, oamenii se vor despărți de partenerii care le fac rău, devenind mai conștienți de propriile nevoi, se vor petrece multiple revelații. La nivel mondial, se va instala încetul cu încetul un nou echilibru, dar pe parcursul alegerilor se va încerca din nou păcălirea populației. Deși vom simți multă suferință în următoarea perioadă, Paula Neacșu ne asigură că acesta este „un rău necesar” prin care trebuie să trecem pentru a face tranziția către ceva mai bun.

Oamenii vor atinge abundența și prosperitatea financiară în momentul în care vor înțelege că nu banii le dau lor valoare, ci ei trebuie să le dea valoare banilor. Este, de asemenea, important și modul în care ne raportăm la mantrele de tip „Eu sunt (abundență)”, pentru că, dacă rostim ceva în care nu credem cu adevărat, nu vom avea niciodată rezultate. În Noul An trebuie să învățăm să eliminăm convingerile limitative care ne țin în loc și care ne distrug armonia cu energia banilor. Paula Neacșu i-a sfătuit pe toți românii să se bucure din lucrurile mărunte și să fie recunoscători pentru magia sărbătorilor care constă nu în cumpărături excesive, ci în bucuria de a fi alături de cei dragi, în bucuria de a dărui din suflet și în liniștea ce se așterne asupra noastră.

În noaptea dintre ani, Paula Neacșu ne recomandă să mulțumim anului ce trece pentru tot ceea ce ne-a oferit și pentru tot ceea ce ne-a învățat, pas urmat de rostirea mantrei „Eu primesc acum anul 2024 și las ca energia anului 2024 să curgă prin mine. Eu sunt (bucurie)”. Afirmațiile rostite în noaptea dintre ani trebuie să înceapă cu „Eu sunt…” sau „Eu am…”, mantre care ne conectează cu Divinitatea. În ziua de 1 ianuarie, puteți purifica și curăța casa cu bețișoare parfumate, cărbune sau tămâie, rostind „Prin acest fum, permit ca toată energia din jurul meu să fie curățată. Cu inima curată și deschisă afirm că energia curată curge prin mine chiar în acest moment. Eu atrag prosperitatea, abundența financiară și norocul în viața mea. Eu sunt pe calea transformării prin această energie curată care pe mine mă înconjoară cu acest fum sacru”. Cenușa care rămâne trebuie aruncată pe pământ, ca hrană Mamei Pământ, căreia trebuie să-i mulțumiți pentru susținere și pentru hrană.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background