Ovidiu Lipan Țăndărică – vedetă printre unguri, dar fără lumini și stroboscoape

Postat de pe 29 septembrie 2021

Autor: Adrian Lambru

„Țara mea de glorii, țara mea de dor” este filmul ce-i prezintă pe Ovidiu Lipan Țăndărică și nemții Mani Neumann și Ulli Brand promovând multiculturalismul românesc în zonele locuite de maghiari.

„Mani Neumann și Ulli Brand au înțeles foarte bine muzica românească. În turneul nostru, am cântat piese precum „Ciocârlia”, „Balada” lui Ciprian Porumbescu, dar și alte melodii instrumentale – a declarat Ovidiu Lipan Țăndărică pentru fanatik.ro

„Țara mea de glorii, țara mea de dor” îi are în rolurile principale pe trei foști membri ai trupei Phoenix, Ovidiu Lipan Țăndărică, Mani Neumann și Ulli Brand. „Cel mai hazliu lucru este că un român și doi nemți au promovat acest film, în primul rând în zonele locuite preponderent de etnicii maghiari” – a adăugat toboșarul Țăndărică.

Cum a pornit acest proiect?

Potrivit fanatik.ro, totul a pornit de la un turneu, început la Cluj Napoca. Acolo a debutat proiectul filmului. „Practic un documentar-artistic” – a adăugat Țăndărică, „care promovează multiculturalitatea și care reprezintă întrepătrunderea între culturile a nu mai puțin de 16 etnii care trăiesc pe teritoriul României, într-un moment în care se dorește globalizarea”.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background