Omul viitorului, între evoluție și involuție

Postat de pe 29 martie 2023

Omul viitorului, între evoluție și involuție. Cristian Terran și Clarissa Damian demască noua agendă transumanistă!

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, Cristian Terran și Clarissa Damian au analizat ultimele încercări de manipulare ale adepților transumanismului, prezentând totodată cum ființa umană ajunge să treacă de la evoluție la involuție.

Orașele de 15 minute

Transumaniștii lovesc din nou! Se dorește implementarea orașului de 15 minute în tot mai multe regiuni, prima „victimă” a acestui plan fiind chiar orașul Oxford din Marea Britanie. Adepții acestui curent diabolic împachetează conceptul „orașului de 15 minute” într-un ambalaj foarte frumos și atractiv, invocând necesitatea implementării unui astfel de proiect care ar putea salva mediul înconjurător. În esență, orașele de 15 minute presupun ca fiecare bun sau serviciu de care un om are nevoie în viața sa de zi cu zi să se afle la 15 minute de mers pe jos de locuința sa. Acest nou mod de trai ar reduce considerabil poluarea din orașe prin reducerea emisiilor de carbon și noxelor emise de autovehicule. Sau cel puțin asta vor ei să credem.

Principala problemă este tocmai faptul că drepturile și libertățile cetățenești sunt îngrădite sau chiar încălcate. Se dorește ca fiecare cetățean care va locui într-un astfel de oraș-capsulă să aibă un permis în baza căruia să poate călători dintr-o regiune în alta sau dintr-un district în altul. Mai mult decât atât, se vor instala camere video care să monitorizeze traficul și să controleze permisele amintite anterior. Oamenii vor fi etichetați cu fel de fel de adjective care îi vor face să se simtă stânjeniți că „nu acceptă modernitatea”. După ce oamenii vor fi practic constrânși să accepte o schimbare pe care nu și-o doresc, tot ei vor fi arătați cu degetul și se va întoarce întregul scenariu împotriva lor.

Omul viitorul, între evoluție și involuție

Clarissa Damian a prezentat cum, într-o revistă denumită Scholastic Scope, destinată copiilor din ciclul gimnazial din SUA, în ediția lunii noiembrie a anului 2022 se vorbește despre omul viitorului și despre cum va arăta viața într-o perioadă nu foarte îndepărtată de momentul prezent. Se prezintă acolo despre apariții extraterestre, despre cum în viitor vom mânca mai multe insecte decât burgeri, făcându-se chiar o promovare a beneficiilor adoptării acestei noi alimentații, se spune că se va putea comunica între creiere prin transmiterea gândurilor cu ajutorul unei tehnologii special proiectate în acest scop, se arată că hainele vor deveni inteligente și vor detecta vremea de afară automat pentru a te putea proteja de condițiile meteorologice neprielnice, se face aluzie la orașele inteligente care vor fi mult mai eficiente ș.a.m.d.

Singura putere a oamenilor în fața strivitorului transumanism ar fi să nu se supună în fața regulilor și limitărilor care le sunt impuse. Oamenii ar trebui să boicoteze și să aibă o anumită consistență și persistență în manifestările lor.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background