Clubul de la Roma face studii despre cum poate fi redusă populația la nivel mondial

Postat de pe 28 martie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În timp ce omenirea se confruntă cu o criză demografică fără precedent, Clubul de la Roma șochează întregul mapamond cu preocupările sale! Clubul de la Roma, care este o organizație non-profit ce se ocupă de multiplele crize cu care se confruntă omenirea și planeta, s-a apucat de făcut studii despre cum poate fi redusă populația planetei în cel mai eficient mod posibil.

Clubul de la Roma ne vorbește despre cum populația planetei ar putea scădea la 6 miliarde de locuitori doar dacă se fac investiții fără precedent în combaterea sărăciei. Concluziile cercetătorilor sunt în contrast cu previziunile ONU care arată că populația globală va ajunge la 9,7 miliarde de locuitori în 2050 și va atinge un vârf de 10 miliarde după 2080.

Păi, marea criză era tocmai cea demografică, în special în țările din Europa, unde populația este îmbătrânită. Iată că Clubul de la Roma e interesat de cum să scadă numărul cetățenilor până în 2100. Dacă trendul descendent al natalității continuă, nu o să mai avem nevoie de strategiile Grupului de la Roma, ne vom depopula singuri.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background