Omenirea pusă la grea încercare! Ne paște o nouă pandemie gravă, un virus ce provoacă hemoragii?

Postat de pe 16 martie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, coach-ul spiritual Andrei Diaconu a avertizat asupra pericolelor ce s-ar putea ivi în perioada imediat următoare. De la schimbarea sistemului monetar, la creșterea bruscă a ratei de bolnavi psihici și până la izbucnirea unei noi pandemii mult mai periculoase la sfârșitul acestui an, se pare că omenirea se va confrunta cu o serie de provocări dure și marcante.

Tranziția forțată spre alt sistem monetar

Așa cum s-a tot vorbit în presă în ultima perioadă, se pare că ne îndreptăm într-un ritm din ce în ce mai accelerat spre implementarea unui alt sistem monetar bazat în principal pe tehnologie. Avertismentele vin din toate părțile, atât de la jurnaliști și analiști politici (Cozmin Gușă: Dacă Putin a spus adevarul despre trilioanele de dolari și euro tipărite în pandemie, atunci suntem la un pas de catastrofa financiară!), cât și de la diverși prezicători care încearcă să atragă atenția din timp asupra schimbărilor majore ce vor afecta omenirea cât de curând. Băncile intră în colaps, nu se mai acceptă plata cu numerar în magazine. Ce mai urmează?

Marea criză alimentară!

Cum o criză o declanșează pe alta, iată că tot mai multe țări din blocul vestic se plâng de lipsa fructelor în magazine, urmând să se întâmple un fenomen similar și cu alimentele pe bază de carne. Se pare că principala cauză ar fi apariția bruscă a multiple focare de gripă aviară, porcină și așa mai departe care va conduce la închiderea abatoarelor. Se pare că se pune în practică într-un mod tacit planul măreț al globaliștilor prin care se dorește ca până în 2050 să nu se mai consume carne deloc.

Din cauza schimbărilor alimentare, se pare că există șanse foarte mari să avem de-a face cu un virus care se va lua din apă și care va declanșa o nouă pandemie la sfârșitul acestui an. Ar fi vorba despre un virus care atacă sistemul digestiv și care poate provoca hemoragii, potrivit avertismentelor lui Andrei Diaconu. Trebuie să ne protejăm prin fortificarea sistemului imunitar.

„Pandemia” de boli psihice

Din cauza presiunii continue care se pune pe societate și pe indivizi, care trebuie să se adapteze constant la ritmul alert al schimbărilor, Andrei Diaconu preconizează că în vară ne vom confrunta cu o reală pandemie de boli psihice. Oamenii se îngrijorează pentru copii și pentru viitorul incert al familiilor lor, toți cetățenii caută o soluție salvatoare și sunt bulversați. Automat asta produce puternice dezechilibre la nivel mental și emoțional. Ca factori perturbatori afectează și stresul și manipularea extremă la care sunt expuși zi de zi oamenii. Andrei Diaconu îi sfătuiește pe oameni să ia lucrurile așa cum sunt ele, să „își programeze un drum lin fără probleme” și să se conecteze la sufletele lor.

Schimbările extreme se vor petrece în Australia, Canada și Statele Unite, dintre care America va fi cea mai afectată, o dată pentru că Republica Chineză va intra curând în război cu ea, și o dată pentru că va crește extraordinar de mult rata șomajului din cauza digitalizării a tot mai multe domenii de lucru. România are șansa extraordinară de a se redresa după ce a trecut deja de o perioadă karmică nefastă. Avem șansa de a ne ridica foarte mult în următorii 10 ani prin deciziile bune pe care le vor lua românii și prin forța gândirii pozitive a colectivității.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background