OFENSIVA LGBT ARE CA SCOP DEFINIREA “MINORITĂȚII NORMALILOR”

Postat de pe 22 iunie 2021

Autor: Cozmin Gușă

Este multă revoltă mocnită și dezorientare în rândurile tuturor celor care, considerându-se cetățeni normali, cuminți, creștini, corecți în relaționarea cu statul și cu ceilalți, fac cunoștință în ultimii ani cu excesele clamate și oficializate ale reprezentanților minorităților, dintre care cei mai vocali și organizați sunt LGBT-iștii. În România acest sentiment de insecuritate a crescut odată cu acel eșec (programat guvernamental!)  al referendumului pentru familia tradițională, ce-a împărțit apele și-a calificat România în clubul euratlantic al “corectitudinii”. De la Iohannis n-am avut speranțe sau pretenții c-ar lupta pentru identitatea națională, în schimb niciodată nu l-am iertat pe Dragnea pentru jocul dublu care-a favorizat invalidarea referendumului.

Săptămâna trecută, Ungaria lui Victor Orban a reușit un gest parlamentar de demnitate pentru o națiune creștină, votând legea anti-LGBT, care interzice această propagandă în școli și în reclamele din mass-media. N-au trecut decât câteva zile și s-a pus la cale pedepsirea exemplară a “vinovaților” maghiari, prin inițiativa primarului socialist din Munchen, care-a decis ca stadionul ce va găzdui derby-ul Germania-Ungaria de mâine seară, să fie luminat în culorile curcubeului, simbolul mișcării LGBT. Desigur că se protestează împotriva acestei batjocuri menită să timoreze fotbaliștii unguri, vom afla decizia UEFA azi. Ieri am aflat de la un coleg austriac din judo-ul mondial aberația conform căreia s-a decis participarea la Olimpiada de la Tokyo, a unui halterofil neozeelandez transgender, fost bărbat, care va concura în proba feminină, generând astfel o inegalitate crasă în competiția cu campioanele-femei, calificate să lupte pentru medalii olimpice.

Vă dau doar aceste două ultime exemple, dintr-un lung șir de absurdități discriminatorii din ultimele luni, care sunt menite să contribuie la construcția Noii Normalități. Ceea ce este flagrant și de neacceptat politic este ofensiva ambasadelor SUA din lume care, pe lângă oficializarea arborării drapelului LGBT la sediile lor, se poziționează dur și contondent împotriva guvernelor din țările creștine ce nu vor să accepte dictatul. Trebuie să discutăm rațional și activ despre toate acestea, și-o voi face în următoarea perioadă, pentru că scopul acestor impuneri este unul de dezechilibrare societală, ce poate aduce mult rău în plus în organizarea vieților noastre, dar mai ales în cele ale urmașilor noștri educați în spirit moral și creștin, total incompatibil cu ce se pregătește.

Care e scopul nedeclarat, dar precis, al acestei bulversări ce creează o atmosferă subumană? Impunerea unui comportament public, păzit prin legi și pedepse, care să genereze o MINORITATE A NORMALILOR, ce nu-și va mai putea impune legal și democratic standardele de trai conform cărora își mai pot defini viața ca fiind normală și plăcută. Marea întrebare este dacă mai avem o masă critică de cetățeni ce mai au voința și curajul să lupte pentru asta …


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background