Octavian Strunilă la Golden Hour cu Jessie: filmul ‘Complet Necunoscuți‘ și dragostea pentru teatru

Postat de pe 14 octombrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În ediția de joi a emisiunii „Golden Hour cu Jessie”, prezentată de Jessie Baneș, actorul Octavian Strunilă a vorbit despre filmul său, ‘Complet Necunoscuți‘, și despre pasiunea sa pentru teatru.

Filmul ‘Complet Necunoscuți‘, lansat în 2021 și regizat de renumitul Octavian Strunilă, s-a bucurat de o popularitate neașteptată când a fost urcat pe platforma Netflix. Pelicula a rămas în top 10 timp de 5 săptămâni, o performanță care se datorează calității filmului și poveștii care a captivat publicul. Se pare că a fost chiar pe locul 1 timp de 3 săptămâni, perioadă în care a ajuns la mulți cinefili din România și din Republica Moldova.

În preajma sărbătorilor de iarnă, Octavian Strunilă își propune să lanseze filmul pentru publicul din întreaga lume, făcându-le astfel un cadou românilor din diaspora.

Despre Teatrul Metronom București

Octavian Strunilă se ocupă îndeaproape de administrarea Teatrului Metronom din București și mărturisește că se organizează foarte multe spectacole frumoase, de la comedii și până la piese cu tematici mai serioase. Teatrul a avut în ultimele luni atât proiecte desfășurate în plan intern, în marile și micile orașe, cât și proiecte în afara țării, la Bruxelles, Londra, Frankfurt.

Actorul recomandă câteva spectacole marca Teatrul Metronom foarte îndrăgite de public. Așadar, puteți vedea punerea în scenă a piesei „Cum se face?”, cu Paul Ipate, Andreea Mateiu și alți actori cunoscuți, precum și spectacolul „Bărbații la 40. Femeile la 43”, piesă iubită de public.

Pasiunea pentru teatru

Publicul român îl cunoaște pe Octavian Strunilă din celebrele seriale în care a jucat: ‘Inimă de țigan‘, ‘Iubire ca în filme‘, ‘Moștenirea‘ și altele. Cu toate acestea, actorul a fost întotdeauna pasionat de lumea teatrului și chiar și-a dorit să scrie propriile piese de teatru în care să-și expună ideile și percepțiile asupra lumii.

„Nu pot să spun că nu mi-e dor de a juca într-un film. E o atmosferă mult mai relaxantă și e mult mai ușor având un regizor care te ghidează. În schimb, cel mai bine mă simt în rolul acesta de regizor, producător de film”, mărturisește Octavian Strunilă.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background