Octavian Berceanu îl contracandidează pe Vlad Voiculescu la șefia USR PLUS București

Postat de pe 24 iunie 2021

Autor: Claudia Badea

Șeful Gărzii Naționale de Mediu, Octavian Berceanu îl va contracandida pe Vlad Voiculescu la șefia USR PLUS București, în alegerile interne care vor avea loc la finalul acestei săptămâni. Berceanu a confirmat pentru Digi24.ro că și-a depus în urmă cu puțin timp scrisoarea de intenție și CV-ul pentru alegerile interne. Vlad Voiculescu a anunțat, deja, în interiorul partidului că va candida și el. Alegerile se vor desfășura pe parcursul a trei zile: vineri, sâmbătă și duminică, cu prezența fizică a delegaților.

„Biroul Minicipal după alegeri trebuie să fie un birou al celor pe care-i reprezentăm, transparent, deschis, eficient si bine organizat. Biroul Municipal al USR PLUS poate îmbrăca haina încrederii pentru toți bucureștenii (…). Candidez pentru președinția Biroului Municipal București cu energia și înțelepciunea cu care transform, din ”Cenușăreasă” în ”Prințesă”, una dintre cele mai importante instituții ale statului. Împreună avem șansa să facem din filiala USR PLUS București un reper pentru politică.”, le transmite Octavian Berceanu colegilor, în scrisoarea de intenție depusă pentru candidatura la șefia USR PLUS București.

Intrarea în competiție a lui Berceanu are loc pe fondul tensiunilor dintre USR și PLUS, fiecare partid încercând să câștige filiale importante din țară, în perspectiva congresului din septembrie.

Decizia lui Octavian Berceanu de a intra în competiția internă din București vine după ce la nivelul filialei municipale cei din USR nu aveau un candidat. Actualul copreședinte USR al filialei, Claudiu Năsui, nu intenționa să îl contracandideze pe copreședintele PLUS Vlad Voiculescu.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background