Oamenii lui Coldea au generat scandalul din presă. Musk a fost avertizat de pericol!

Postat de pe 2 noiembrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

Politicul și media/ presa au devenit domenii extrem de vulnerabile și o apucă pe căi greșite, folosind ca armă principală manipularea, după cum spune Cozmin Gușă. În cadrul emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, este oferit scandalul Musk-Halloween ca exemplu pentru a se ajunge la explicațiile din spatele luptelor subterane iscate în presă.

Pe un subiect relativ banal, acela al sosirii lui Elon Musk în România la Castelul Bran, s-a iscat un întreg fenomen în lumea media care a condus la adevărate confruntări între jurnaliști. Analistul Ciprian Purice este de părere că totuși această ‘păruială‘ din presă de acum este mult mai puțin violentă față de anii trecuți, când televiziunile și publicațiile purtau o luptă deschisă și celebrau pe față eșecul ‘adversarului‘.

Bogdan Chiriac a denumit fenomenul acesta ‘războiul româno-român‘, după cum amintește Ciprian Purice. Au existat vremuri în care membrii aceleiași familii se certau din cauza unor probleme politice, „la un asemenea grad de paranoia și de manipulare se ajunsese”, precizează Ciprian Purice. Astfel de probleme au fost rezolvate odată cu formarea coaliției PSD-PNL care asigură o oarecare stabilitate și care a temperat scandalurile și neliniștile provenite din dezechilibrul politic.

Lumea acum este interesată de alte subiecte, cum este și cel al misterului venirii lui Elon Musk la Bran. „Dar, influența lui Coldea a rămas în continuare destul de puternică, în special în mass-media și atunci încă se activează acest război împotriva noastră”, subliniază Ciprian Purice. Cu siguranță oamenii influenți din presă, sau cel puțin o parte dintre ei, au acționat fiind îmboldiți de către cineva din spate (cel mai probabil Coldea, care dispune de sume uriașe de bani pe care le poate folosi pentru a-și îndeplini interesele). Așa se face că mulți dintre reprezentanții presei au fost antrenați într-un război mediatic, fiecare tabără învinuind-o pe cealaltă în scandalul Musk.

Ciprian Purice vine cu o clarificare a întregii tevaturi. Elon Musk este, într-adevăr cel care a organizat totul și cel care a finanțat petrecerea grandioasă. „Musk trebuia să vină și își dorea să vină. La petrecere urma să vină și o trupă cunoscută de majorete. Elon Musk a fost avertizat de potențialul pericol și de impactul negativ pe care l-ar fi putut avea un scandal (sexual) asupra imaginii sale, mai ales că tocmai cumpărase Twitter. Musk nu a mai venit, pentru că a fost avertizat și protejat de cei din România de o posibilă denigrare a imaginii sale”, dezvăluie Ciprian Purice în încheierea emisiunii.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background