Noua ordine economico-financiară a lumii

Postat de pe 2 noiembrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

„Cu ajutorul științei am creat o lume minunată, dar oamenii care vor veni nu vor mai înțelege și nu vor mai cunoaște știința adevărată”, afirma cercetătorul Carl Sagan.

Elon Musk și ceilalți miliardari care sunt promotorii noii organizări economico-financiare a lumii este subiectul discutat împreună cu Bogdan Comaroni în emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM.

„Se fac bani mulți din exploatarea resurselor românești, dar toți banii sunt încasați de străini. Cel mai actual și mai flagrant caz e cea mai mare concesiune românească de gaze naturale ce a adus pentru EXON, firmă americană, profit de 19.66 miliarde de dolari doar într-un singur trimestru! Străinii ne intră în casă, ne fură și ne vând resursele”, afirmă analistul Cozmin Gușă.

Miliardarii de pe tot globul sunt inițiatorii noii ordini economico-financiare a lumii. Tot ei militează pentru dispariția banilor cash și efectuarea tuturor tranzacțiilor prin internet, atacând astfel sistemul bancar clasic. „Cum vom trăi în această nouă realitate, ce vom pierde și oare vom câștiga ceva?” se întreabă Cozmin Gușă, introducând astfel subiectul emisiunii.

Bogdan Comaroni avertizează că „urmează un atac asupra cash-ului populației, aceasta fiind o primă etapă din planul global de introducere a monedei virtuale, și că în UE se lucrează asiduu la implementarea portofelului digital, instrument de presiune asupra cetățenilor”.

Elon Musk este în acest context vârf de lance la introducerea plăților online, pe modelul chinezesc, fără cash, alături de ‘fratele‘ său, Peter Thiel, fondatorul sistemul de plăți online PayPal. Miliardarii sunt principalii beneficiari ai acestui sistem, averile lor fiind preponderent virtuale, fără a avea la bază un sistem fizic de garantare a valorii bazată pe aur cum e cazul banilor clasici.

În România, doar 30% dintre comercianți au implementat sistemul de plată cu cardul. Aproape 90 de miliarde de euro există în bani cash la români, noi fiind cea mai mare economie gri/ economie paralelă. România este o insulă, greu de învins de inițiatorii noilor orientări economice, dar asta nu înseamnă că nu vor reuși. Cozmin Gușă atenționează că „se dorește ca toți românii să aibă un cont la bancă, exact ce vor globaliștii”, totul făcând parte din scenariul general impus de ei.

Inteligența Artificială și digitalizarea acaparează întreaga planetă

Toate astea se doresc a fi implementate într-un sistem integrat, centralizat, care să cuprindă o serie de măsuri obligatorii pentru cetățeni: plățile vor fi limitate la o anumită sumă, se vor elimina banii cash din anul 2023 și se va spune că statele doresc asta, se vor folosi microcipuri și vom accepta, pentru că altfel nu vom mai putea face nimic. Portofelul digital va conține și datele medicale, financiare, plățile și încasările, toate aspectele intime, personale ale fiecărui cetățean. Se implementează gradul de amprentă de carbon în chitanțe, facturi și în portofelul digital, motivându-se că se dorește monitorizarea atentă a sănătății indivizilor și găsirea unor soluții care să le mențină bunăstarea generală. Societatea viitorului, spun globaliștii, nu va mai putea susține categorii cum sunt pensionarii care sunt total neproductivi.

Toate acestea se pot vedea numai dacă privești holistic toate schimbările din ultimii ani, schimbări ce au loc treptat, gradual, altfel lumea s-ar revolta. Se dorește să se scape de generațiile care au trăit în vremuri normale, aceștia rămânând poate singurii opozanți ai noilor realități halucinante.

„Totul are un numitor comun, totul se petrece în spațiul virtual, deținut de miliardari: finanțele, comerțul, inclusiv comunicațiile și supravegherea din sateliți”, mai spune Cozmin Gușă. Vom trăi în altă realitate, iar cine  va avea controlul asupra Inteligenței Artificiale, cine va deține informația digitală va controla națiunile și finanțele lumii.

Bogdan Comaroni exemplifică și spune că „se folosesc aceste instrumente globaliste pentru implicarea în alegerile din diferite țări. Există un program de acum 15 ani care identifică automat cuvinte cheie, iar acum sistemul e folosit pentru blocarea celor ce se opun noilor cerințe, noilor impuneri globaliste”.

Androizi printre noi – extinderea artificială a vieții

„Acum, cei care conduc lumea folosesc aceste tehnologii pe propriile corpuri, au comportament de roboți” spune Cozmin Gușă și întreabă „unde vom mai putea să trăim normal?”.

„Nicăieri! Fiara chiar există, inteligența artificială este un monstru global, o bestie care deține controlul asupra vieților și destinelor noastre. Oamenii nu-și vor da seama la timp de ce se întâmplă și când vor fi controlați total va fi prea târziu”, concluzionează Bogdan Comaroni.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background