O lume din ce în ce mai nebună: Pompieri pedofili, polițiști hoți, mame isterice la grădinițe

Postat de pe 26 octombrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, Iosefina Pascal a realizat o radiografie a societății în declin a zilelor noastre, prezentând cazuri șocante și oximoronice de pompieri pedofili, polițiști hoți, mame isterice la grădinițe, rezidente bătăușe și veterani criminali.

Zilele trecute, un subofiţer de la Poliţia Municipiului Oradea şi fratele său au fost reţinuţi pentru 24 ore, după ce, marţi seară, au fost prinşi în flagrant cu bani şi bijuterii furate din casa unui om de afaceri. Cei doi au comis fapta după ce au forţat-o pe prietena afaceristului să le dea cheia. Polițistul și-a folosit funcția pentru a accesa informații din dosare și a atacat direct la pont. Același ofițer mai avea un dosar deschis pentru trafic de droguri, de aceea a putut fi atât de ușor capturat de oamenii legii.

Un poliţist şi un pompier din Iași au fost arestați preventiv săptămâna trecută pentru pornografie infantilă și acte sexuale cu minori. Cei 2 indivizi au întreținut, în mai multe rânduri, raporturi sexuale cu 2 minore de 12 și 13 ani. Faptele s-au petrecut în ultimii 3 ani. Și acești 2 ieșeni erau cercetați pentru trafic de droguri, abuz în serviciu și fals intelectual. Este absolut halucinant faptul că ambii erau cercetați pentru fapte grave și totuși încă se aflau în funcție.

Trecând de la seria „eroilor în uniforme” la ce mai fac cetățenii români în timpul liber, aflăm că a avut loc o discuție halucinantă la gradiniță, o mămică fiind aproape linșata de o alta pentru ca a îndrăznit să-și retragă copilul de la cursuri (MediaFlux). Cearta a pornit de la alegerea uneia dintre mămici să-și mute cei doi copii din școala care s-a dovedit a fi total nepotrivită pentru ei. Copiii veneau zilnic acasă bătuți și înfometați. O a doua mamă, de-a dreptul isterică, a îndrăznit să o judece pe femeie: „Nu iei copiii așa pur și simplu fără să spui nimic nimănui! Nu poți să iei decizii de genul ăsta fără să discuți și cu noi”. Problema mamei revoltate era că, prin retragerea celor doi copilași, se pierdeau 200 de lei de la fondul clasei, care trebuiau acoperiți de ceilalți părinți.

Trecând la „eroii în halate albe”, se pare că a izbucnit un real scandal la Spitalul Județean Oradea, unde 3 rezidente s-au păruit în fața șefului de secție din cauza unor mesaje pe Whatsapp. O educatoare de la Grădinița 40 din Ploiești a bătut 2 fetițe și are activitatea didactică suspendată pe perioada desfășurării anchetei. Ar trebui ca toți cei care se află în funcții publice, dar nu numai ei, și săvârșesc fapte grave să fie pedepsiți ca atare și să li se suspende dreptul de a profesa.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background