Supermodelul amenințat cu moartea pentru că susține Palestina

Postat de pe 26 octombrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza        

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” difuzată la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a dezvăluit care este supermodelul care a primit amenințări cu moartea pentru că a îndrăznit să susțină cauza palestiniană în contextul războiului din Orient, unul dintre motive fiind și originile sale palestiniene/musulmane.

Surorile Hadid, Gigi și Bella, au făcut o serie de postări pe conturile de socializare, în special pe Instagram, în care abordau subiectul războiului din Orient, cu accent pe masacrul din Fâșia Gaza. Gigi Hadid a deplâns faptul că sunt foarte mulți copii care mor nevinovați, de ambele părți, a declarat că actele de terorism săvârșite de Hamas nu reprezintă cauza „Eliberați Palestina”, deci că nu susține acțiunile Hamas. A mai scris într-o postare că: „nu este nimic evreiesc legat de tratamentul guvernului israelian asupra palestinienilor. Dacă noi condamnăm guvernul israelian, nu înseamnă că suntem antisemiți, iar dacă susținem palestinienii, nu înseamnă că susținem Hamas”.     View this post on Instagram           

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

În urma acestor postări, conturile oficiale guvernamentale din Israel au început să o atace, acuzând-o că susține teroriștii și că „ignoră copiii decapitați de Hamas, închizând ochii la aceste atrocități”. Au apărut ulterior și talibanii care au amenințat-o pe ea, dar și familia ei. Există deja recompense anunțate dacă cineva se încumetă să o ucidă pe ea sau pe membrii familiei sale.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background