Noul raport al CDC cu privire la decesele de Covid

Postat de pe 29 august 2023

Autor: Oana-Medeea Groza        

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” difuzată la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a dezvăluit detalii importante din noul raport al CDC-ului cu privire la decesele cauzate de Covid.

Daily Mail a publicat chiar astăzi raportul CDC care arată că virusul Covid este responsabil pentru doar 1% dintre decesele săptămânale din toate cauzele din SUA. În prezent se vorbește despre apariția unei noi variante de virus Covid, unii oficiali cerând reintroducerea restricțiilor. Cu toate acestea, implementarea unor astfel de măsuri nu se justifică, având în vedere că rata răspândirii virusului și rata deceselor este foarte mică.

Toate aceste decizii bruște demonstrează că liderii s-au obișnuit să țină sub control populația și de aceea încearcă tot felul de scheme prin care să păstreze acest regim al terorii și al fricii, chiar dacă statisticile oficiale îi contrazic. Se încearcă manipularea și controlarea populației prin îngrădirea drepturilor cetățenești, ceea ce este sinonim cu dictatura, nicidecum cu un regim democratic.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background