Noi dezvăluiri: Cum chinezii, Biden și Popoviciu voiau sa pună mâna pe o rafinărie din România

Postat de pe 21 iunie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, Iosefina Pascal a prezentat cum omul de afaceri Gabriel Popoviciu a reușit să eludeze justiția, scoțând la suprafață o nouă serie de fapte extrem de grave comise de clanul Biden de conivență cu afaceriști români.  

Omul de afaceri Puiu Popoviciu este liber și se poate întoarce în România. Condamnarea la 7 ani și mandatele de arestare i-au fost anulate printr-o decizie luată de judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție. Înalta Curte de Casație și Justiție a confirmat decizia luată de Curtea de Apel București prin care i-a fost suspendată pedeapsa aplicată omului de afaceri Gabriel Popoviciu, în urmă cu șapte ani, în dosarul cunoscut opiniei publice drept „Băneasa”.

Jurnalista Iosefina Pascal a dezvăluit publicului alte fapte penale extrem de grave pe care le-a săvârșit Puiu Popoviciu în alianță cu Biden, fapte demonstrate în raportul exhaustiv întocmit de ONG-ul Marco Polo. Bobulinski, asociatul lui Hunter Biden, firma Partidului Comunist Chinez și firma lui Popoviciu s-au constituit într-un consorțiu cu scopul de a investi și de a cumpăra afaceri sau companii în domeniul energiei și imobiliarelor din România.

Scopul principal era preluarea pachetului majoritar de acțiuni al Rompetrol, adică să dobândească 51% dintre acțiunile KazMunayGaz pe care aceasta le are la Rompetrol. În 2018, când trebuiau să bată palma, firma chineză a întâmpinat niște probleme financiare și nu a mai putut să justifice legal cum ar putea să cumpere pachetul de acțiuni. Se pare că însuși Rudy Giuliani, fostul avocat al lui Trump care a atras atenția (vag) asupra corupției din Ucraina și România, reprezenta una dintre firmele anterior menționate în activitățile ei desfășurate în România. Deci nu doar Louis Freeh, ci și Rudy Giuliani au fost implicați în acoperirea urmelor lui Hunter Biden în România.

Rejudecarea dosarului lui Popoviciu ar putea fi o mare problemă pentru clanul Biden, pentru că ar putea ieși la iveală lucruri și mai grave prin prisma noilor dezvăluiri făcute despre afacerile și transferurile dintre familia Biden și afaceriștii români.  

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background