„Nimic nu rămâne neplătit” – despre karmă cu Clarissa Damian și Cristian Terran, la GOLD FM

Postat de pe 22 februarie 2022

Autor: Adrian Lambru

Specialiștii în spiritualitate și în karma Clarissa Damian și Cristian Terran au declarat în cadrul emisiunii „Golden Hour”, de la GOLD FM, că: „Oamenii sunt speriați de karma pentru că au frici și nu au încredere în ei. Ei bine, ce transmiți către Univers, același lucru îl vei primi înapoi”.

Karma se referă la acele emoți negative pe care le-am oferi de la nivelul sufletului fie către alte persoane, fie către Univers. Ei bine, potrivit karmei, aceste sentimente se vor întoarce către propria persoană, mai devreme sau mai târziu, printr-o serie de evenimente ce ar urma să ne efecteze emoțional în aceași măsură. „Să reducem totul la câteva cuvinte, este vorba despre legea universală numită cauză-efect” – susține Clarissa Damian. „Când pornim în viață, trebuie să știm regulile bunului simț sau Cele 10 Porunci. Asta pentru că acest efect al karmei merge adânc în sufletul nostru și se reflectă nu doar la ceea ce facem, ci și la ceea ce gândim, la ceea ce vorbim”.

Opusul noțiunii de karma se numește dharma, ambii termeni venind din tradiția orientală. Dharma se referă la cultivarea principiilor morale ale vieții: „Este nevoie să fim oameni printre oameni, atâta tot. Nimeni nu se așteaptă de la noi să fim sfinți. Însă prin viața noatră de zi cu zi și prin emoțiile bune pe care le putem provoca în cei din jur, putem atrage către noi bunăstare, prosperitate, iubire și afecțiune” – specifică Cristian Terran.

„Măștile” în Univers

Universul în care trăim ar lucra în termeni de energie și vibrații. Tocmai de aceea, „măștile” pe care le purtăm în fața altora și transmiterea unor emoții și sentimente bune, dar neadevărate, tot se va întoarce către noi ca ceva negativ. „Omul degeaba adoptă o mască în fața ta, căci tu, undeva în tine, simți asta și simți ceea ce transmite el cu adevărat” – a adăugat Clarissa Damian. „E important să fim adevărați începând de la interior”.

De asemenea, neplăcerea provocată de unele acțiuni făcute de alții sau de unele evenimente se poate resimți tot împotriva noastră, chiar dacă nu ne-am exprimat în vreun fel acest sentiment de neplăcere. „Să spunem că ne gândim despre o persoană că este arogantă” – exemplifică Cristian Terran. „În momentul acela ne oprim și ne gândim câtă aroganță poate să existe în noi dacă am gândit astfel depsre o persoană anume. Neplăcerea vine tocmai din acest lucru. În sinea noastră putem fi aroganți, însă nu la un nivel atât de mare precum persoana respectivă și ne putem exterioriza astfel și așa se naște sentimentl de neplăcere”.

Oamenii care ne pot schimba karma

Oamenii care pot interveni în viețile noastre pentru reglarea sau schimbarea karmei nu sunt atrași, ci ar veni inevitabil, potrivit celor doi. Aici ar interveni noțiunea de vieți anterioare și următoare, căci, conform Clarissei Damian, dacă după un minut vine alt minut, după o oră vine altă, după o zi vine altă zi, de ce după o viață nu ar veni și altă viață?

De asemenea tot acest proces al oamenilor care intervin în viețile noastre și în karma noastră ar fi unul bine pus la punct: „Să presupunem că la vârsta de 35 de ani în această viață o persoană o să-i producă o suferințe alteia. În următoarea viață, cele două persoane se vor întâlni, karma va acționa, iar rolurile se vor schimba. La aceași vârstă de 35 de ani, persoana care a suferit inițial va provoca o suferință celeilalte persoane la aceași intensitate” – declară Cristian Terran.

Însă, evenimente de acest fel se pot produce o dată sau de două ori în viață. Cei doi specialiștii în karma nu sfătuiesc să interpetăm toate acțiunile noastre cauzatoare de sentimente negative ca fiind voința karmei.

Karma și dragostea

Relațiile karmice amoroase s-ar baza pe mai multe tipare. Clarissa Damian specifică faptul că se poate întâmpla ca doi oameni care au început o relație în viața anterioară și s-a terminat în condiții nefirești, să se reîntâlnească în următoarea viață: „În acest caz, situațiile sunt complicate, pentru că cei doi nu vor fi despărțiți, dar nici împreună. Când sunt împreună, ies scântei, iarăși se despart, apoi iar se caută și ciclul se repetă”.

Când implicarea emoțională foarte mare dintr-o viață anterioară s-a terminat brusc, lucrurile tind să continue pe un făgaș normal până la finalizare. Relația aceasta de „du-te-vino” poate găsi, totuși, și un compromis, iar unul dintre cei doi are posibilitatea să-și dea seama ce are de făcut și să găsească o sopuție. Ori, în celălalt scenariu, cei doi se pot despărți definitiv.

Emisiunea “Golden Hour”, moderată de Jessie, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 18. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagia de Facebook Radio Gold FM România.

sursă photo: Facebook (Clarissa Emanuela Damian)


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background