Bill Gates și viitorul, între adevăr și fake news – Iosefina Pascal, la GOLD FM

Postat de pe 21 februarie 2022

Autor: Adrian Lambru

Jurnalista Iosefina Pascal a declarat în cadrul emisiunii „Scamatoriile Iosefinei”, de la GOLD FM, că: „Prezicăturul și atotștiutorul Bill Gates anunță terminarea acestei mascarade și începerea alteia. El e Mama-Omida și se pricepe la orice”.

Co-fondatorul Microsoft Bill Gates a stat de vorbă cu jurnaliștii politico.com cărora le-a relatat faptul că are în vedere găsirea nu numai de modalități mai eficiente de combatere a Covid-19, dar și cum să ne pregătim și să răspundem mai bine la următoarea criză de sănătate publică. Omul de afaceri este de părere că ținta Organizației Mondiale a Sănătății de a vaccina 70% din populația globală până la jumătatea anului 2022 ar fi una nerealizabilă. Până în prezent, 61,9% din populația lumii a primit cel puțin o doză de vaccin împotriva Covid-19.

„Într-o viitare astfel de situație ar trebui să încercăm să vaccinăm populația în șase luni, nu în doi ani” – a adăugat Bill Gates.

Posibila confuzie a vaccinurilor

Omul de afaceri a anunțat că vaccinurile actuale au fost dezvoltate într-un timp prea lung, în jur de doi ani. Iosefina Pascal este de părere că această afirmație nu corespunde realității, vaccinurile ar fi fost date în folosință la mai puțin de jumătate de an de la începerea procesului propriu-zis: „Studiile clinice au început cândva în septembrie-octombrie 2020, iar spre sfârșitul lui decembrie deja începuseră să fie administrate primele doze la nivel global”.

„Din start, e un fake news!” – susține jurnalista GOLD FM. „Sau poate domnul Gates spune adevărul și vaccinuriule au început să fie dezvoltate cu un an și ceva înainte de pandemie. Orice este posibil. Poate a fost un act ratat și vaccinurile erau dezvoltate anterior”.

Omicron vs vaccin

„Din păcate, virusul în sine, în special varianta numită Omicron, este un tip de vaccin, adică creează atât imunitate cu celule B, cât și cu celule T, și a făcut o treabă mai bună de răspândire la nivelul populației mondiale decât am făcut-o noi cu vaccinurile” – a declarat omul de afaceri referitor la varianta Covid-19 Omicron, conform Rebel News, via ActiveNews.

Acesta recunoaște că „imunitatea de turmă”, adică procentul de 70% de imunizare la nivel global a fost atinsă prin intermediul acestei variante de Covid-19.

Bill Gates anunță creșterea cazurilor de HIV, Hepatită C și Malarie

„Vom avea o altă pandemie. Data viitoare va fi un agent patogen diferit de coronavirus” – a spus Gates în timplul Conferinței de securitate de la München. Ar fi vorba despre creșterea numerelor de cazuri de HIV, Hepatită de tip C, dar și de Malarie. Acest subiect nu este o noutate, căci institutul Moderna a început la sfâșitul lunii ianuarie 2022 testele clinice pentru un prim vaccin împotriva HIV, vaccin bazat pe ARN mesager.

În tot acest proces ar fi implicat și omul de afaceri, căci substanțele care produc imunitate utilizate au fost dezvoltate de organizaţia de cercetare ştiinţifică International AIDS Vaccine Initiative (IAVI) şi Scripps Research Institute. Acestea au primit sprijin din partea fundaţiei Bill & Melinda Gates, al Institutului Naţional de Boli Infecţioase din SUA (NIAD) şi Moderna, conform comunicatului de presă piblicat de Agerpres.

Preocupările legate de viruslul HIV la nivel global

„Văd că se consumă deja resurse mediatice și financiare masive pentru promovarea aceasta de testare a HIV” – observă jurnalista GOLD FM. „În acest caz, mai multe țări, cele mai importante fiind SUA și Marea Britanie, deja au început o campanie agresivă și acerbă de testare masivă a populației pentru virusul HIV. Ba chiar un membru al Parlamentului Britanic a cerut ca într-un spital regional această testare să fie obligatorie pentru toți pacienții care se prezintă la spital. Ceea ce este un fapt ilegal. Această testare se face doar în cazul unei intervenții chirurgicale”.

Iosefina Pascal se întreabă de ce nu a existat o preocupare legată de creșterea cazurilor de HIV și în timpul pandemiei de Covid-19, când accesul la spital al pacienților ar fi fost restricționat. În acea perioadă, numeroase persoane ar fi dorit să facă astfel de teste, însă bugetul restrâns al instituțiilor medicale aferente nu le-ar fi permis.

Emisiunea “Scamatoriile Iosefinei”, moderată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 16. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.

sursă photo: thesoftwarereport.com


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background