Nicoleta Ghiriș la Golden Hour: Previziuni pentru decembrie 2022. Tainele zodiacului chinezesc

Postat de pe 24 noiembrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

Astrologul Nicoleta Ghiriș a prezentat, în cadrul emisiunii „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, tainele zodiacului chinezesc, ce ne rezervă anul 2023, dar și ce ne așteaptă pe finalul anului 2022 și care ar fi situația la final de an pentru fiecare zodie în parte.

Previziunile Nicoletei Ghiriș pentru finalul de an

Luna decembrie este luna șobolanului de apă și astrologul Nicoleta Ghiriș avertizează că este posibil să ne simțim sufocați sau extenuați din pricina acestei alergături după cadouri sau după finalizarea unor proiecte. De asemenea, este posibil să apară tensiuni în relațiile cu familia. Așadar, este absolut necesar să încercăm să păstrăm calmul și armonia pe parcursul ultimei luni a acestui an.

Decembrie aduce o energie centrală a câștigului, dar, energia anuală va influența totul și ar fi bine să avem grijă să ne menținem sănătatea. Nicoleta Ghiriș sugerează să avem în centrul casei un obiect de culoare albastră sau neagră.

Previziuni pentru fiecare zodie – Zodiacul chinezesc

Șobolanul va avea în luna decembrie mult noroc pe plan social, dar și pe zona de romantism. Este posibil ca nativii șobolan să aibă parte de o cerere în căsătorie! Totodată, vor avea parte de ajutor divin în carieră. Culorile recomandate pentru a susține energia benefică ce-i va călăuzi în această lună sunt albul și griul.

Bivolul va avea o lună benefică în tot ceea ce ține de scris, examene sau proiecte de acest fel. Atenție la copiii din acest semn zodiacal, pentru că va trebui să facă față exigențelor de la teste sau examene. Scrisul îi va ajuta pe bivoli și în dragoste. În acest final de an, bivolii au de învățat din propriile experiențe. Culorile de pământ sunt recomandate pentru nativii bivol: crem, maro, bej, galben, iar ajutorul va veni din partea șobolanului. Nativii tigru, în special cei mici, vor avea parte de teste, iar cei care sunt în relații vor avea de muncit în plan relațional.

Iepurele va avea parte de multă prosperitate! Aveți parte de o combinație lunară de câștig, iar energia benefică trebuie susținută prin remedii coloristice, potrivite fiind tot culorile crem, maro, bej și galben, dar și roșul. De asemenea, vă puteți găsi jumătatea!

Dragonul va avea parte de autoritate, popularitate și bogăție. Nicoleta Ghiriș spune că nativii dragon vor fi căutați pentru talentele lor luna aceasta și vor fi susținuți de energia lunară a șobolanului care le este extrem de benefică. Însă, luna decembrie vine și cu o energie puternică de multiplicare și aici trebuie să existe mai multă grijă.

Șarpele va deveni mai cunoscut; posibil să aibă mai mulți adepți sau clienți. Atenție, însă, la zilele mai puțin bune cu care este presărată luna decembrie. Protecția vine de la nativul bivol.

Nativul cal este în opoziția șobolanului, așa că Nicoleta Ghiriș vine cu cele mai multe atenționări în cazul acestor nativi. Atenție sporită la foc: caii se pot răni și ar trebui să se ferească de improvizații. Este o lună cu succes redus, așa că ar fi de preferat să nu vă propuneți să mutați munții din loc. Este recomandată purtarea metalelor sau a culorilor alb și gri pentru o protecție sporită. Ajutorul va veni din partea tigrului.

Nativii oaie vor avea noroc la bani, însă aceștia se pot risipi foarte ușor, pentru că luna aceasta le aduce în cârcă mici pierderi și deposedări. Este recomandat să existe multă precauție, să stați aproape de nativii iepure și să purtați roșu, roz, portocaliu sau cărămiziu.

Maimuța are o situație similară cu cea a oii, având parte de câștiguri, dar și de mici pierderi. Influența din partea șobolanului va atenua pagubele, însă nu strică niciodată un strop de prudență, conform spuselor Nicoletei Ghiriș.

Cocoșul va fi guvernat de o energie de ceartă. Nu este luna în care să se lase enervați de orice și astrologul Nicoleta Ghiriș le recomandă nativilor cocoș să fie temperați și să se ferească de furturi.

Câinele are o vibrație a energiei pe zona de îmbolnăviri, dar este totuși destul de slabă. Nu ar strica niște analize de rutină pentru a preveni complicațiile. Câinilor li se recomandă să fie puțin mai autoritari în luna decembrie. Și nativul mistreț ar trebui să apeleze la medic ca să evite complicațiile și ar fi bine să încerce să se impună luna aceasta în tot ce transmite.

Ce ne rezervă anul 2023?

Nicoleta Ghiriș susține că în anul 2023 vom scăpa de energia de dezastre. Intrăm, însă, într-un an de iepure care poate aduce stabilirea unor noi relații diplomatice și va fi nevoie de susținere și de clădirea unei baze solide pentru proiectele noastre. E posibil să manifestăm anumite temeri, în zona financiară, dar și a sănătății.

Compatibilitățile dintre zodii în astrologia chineză

Astrologia chineză este organizată în triunghiuri de alianță. Există triunghiul oamenilor de acțiune, care-i cuprinde pe șobolan, maimuță și dragon. Mai există și triunghiul intelectualilor, avându-i ca protagoniști pe șarpe, cocoș și bivol. Triunghiul justițiarilor îi are în prim plan pe tigru, cal și câine. Ultimul este triunghiul diplomaților, format din iepure, mistreț și oaie. Zodiacul chinezesc mai cuprinde și o serie de opoziții, după cum urmează: cal-șobolan, bivol-oaie, tigru-maimuță, iepure-cocoș, dragon-câine și șarpe-mistreț. Toate acestea au fost explicate pe larg de către Nicoleta Ghiriș în cadrul emisiunii „Golden Hour cu Jessie” de la Radio Gold FM.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background