Negocieri intense între NATO și Rusia pe baza acțiunilor militare

Postat de pe 11 ianuarie 2022

Autor: Maria – Cristina Constantin

Analistul geo-politic Sergiu Mihalcea explică în cadrul emisunii „Ce-i în gușă și-n căpușă” de la Gold FM relaționarea dintre NATO și Rusia pe fondul actualelor evenimente.

Sergiu Mihalcea consideră că este foarte important ca oamenii să înțeleagă că ne aflăm într-un război de foarte mult timp. “Cu mult timp în urmă, NATO față de Rusia exprimă cele cinci presiuni sistemice ale celor cinci D: dezinformare, destabilizare, disruption, diseption, distruction. Acesta este noul război”, a explicat acesta.

Cazul tenismenului Novak Djokovic ar întări tratatul Aukus semnat între Australia, Marea Britanie și SUA în 2021 și relațiile dintre aceste țări.

Negocierile care vor avea loc între NATO și Rusia ar urma să fie destinate eșecului, așa cum afirmă analistul, Sergiu Mihalcea: „Acestea vor eșua, tot ce se discută este menit eșecului”.

Poziția României, între NATO și Rusia

România este vizată de cele trei orașe de interes geo-militar, precum Constanța, Deveselu și Câmpia Turzii. De asemenea, analistul declară că țara noastră nu are oameni de stat și diplomație reală ca să poată negocia, însă România ca entitate statală va fi pe masa negocierilor fără să fie reprezentată. Poziția României este una puternică în cadrul alianței NATO, cât și în Ucraina.

 Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background