Neamțu: Deriva SUA pare insurmontabilă atâta timp cât președinte e cineva ca Biden!

Postat de pe 12 februarie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Mihai Neamțu a explicat care sunt efectele raportului oficial despre starea mentală prăbușită a lui Joe Biden, ce efecte electorale vor fi, respectiv cum funcționează de fapt SUA cu un președinte incapacitat.  

A fost emis un raport oficial care atestă problemele de sănătate mintală ale președintelui american Joe Biden, întărit de decizia procurorului de a nu-l judeca pe acest cetățean tocmai din cauză că nu se află în deplinătatea facultăților mintale. Cu toate acestea, lui Joe Biden i se permite să conducă în continuare America. Este un eveniment fără precedent în istoria lumii, americanii recunoscând, practic, faptul că au un pacient senil în cea mai înaltă funcție politică din istoria SUA. Din perspectivă psihiatrică vorbim despre un creier disfuncțional, cu elemente de afazie (sesizabile în discursuri) și cu elemente de amnezie profundă, după cum a evidențiat Mihai Neamțu.

Deriva SUA pare insurmontabilă atâta timp cât președinte e cineva ca Biden. „Eu cred că Biden este pus acolo de niște păpușari, ca să eviscereze conținutul democratic al proceselor prin care cetățenii aleg niște reprezentanți”, a evidențiat Mihai Neamțu. Aceste structuri, ce l-au propulsat și pe Biden la vârful SUA, doresc instaurarea oligarhiei. Joe Biden este un președinte-marionetă, cocoțat pe tronul puterii numai pentru a crea o criză în partidul democrat, în urma căreia să fie posibilă propulsarea lui Michelle Obama drept candidat.

Donald Trump are toate șansele ca de această dată să echilibreze statutul SUA ca supremație în lume, pentru că acum are o echipă în spate, pregătită să susțină acest grandios proiect.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background