Neamțu: Cei mai nocivi europarlamentari: Tudose, Cioloș și Botoș. Cei mai buni: Terheș, Piperea și Târziu!

Postat de pe 8 aprilie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Mihai Neamțu a vorbit despre candidații partidelor la europarlamentare, oferind un clasament al primilor 3 cei mai buni, respectiv al primilor 3 cei mai slabi.

În viziunea lui Mihai Neamțu, cei mai buni candidați la europarlamentare se află pe lista AUR-ului. Gheorghe Piperea este un profesor universitar dedicat, care încearcă de multă vreme să pătrundă în politica mare, iar acum este pus într-o postură în care vocea sa chiar poate fi auzită. Mihai Neamțu îl consideră o achiziție remarcabilă pentru AUR, subliniind totodată și faptul că Piperea cunoaște mai multe limbi străine. Cristian Terheș este o altă figură remarcabilă de pe lista AUR la europarlamentare, eforturile sale în Parlamentul European fiind deja bine cunoscute de publicul suveranist. Petrișor Peiu este un al treilea expert care ar fi foarte util AUR-ului, tocmai datorită expertizei sale vaste și consolidate în materie de energie, însă nu este încă sigură candidatura sa la europarlamentare. Un alt favorit ar fi Claudiu Târziu.

Unul dintre cei mai nepotriviți candidați de pe listele pentru europarlamentare ale partidelor este, după părerea lui Mihai Neamțu, Mihai Tudose, cel care și-a plagiat doctoratul și l-a retras ulterior, care este acuzat de căpușarea firmei TransGaz și care a aprobat achiziționarea a milioane de doze de vaccin nefolosite. Un alt candidat complet nepotrivit este Dacian Cioloș, care tot insistă cu nerușinare să fie candidat după ce a făcut foarte mult rău României, fiind doar un sinecurist toxic. Un al treilea candidat nepotrivit este Vlad Botoș, membru al USR-ului și cel care a votat pentru raportul Matic, cel care cerea sexualizarea timpurie a tinerilor și copiilor din grădinițe.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background